Türkiye'de Final-Four heyecanı

FutbolArena - Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali organizasyonunda Fenerbahçe ile Yunanistan’ın Olympiakos takımı arasında oynanan şampiyonluk maçı için Türkiye’nin dört bir yanında meydanlara dev televizyonlar kuruldu. 

1
Yalova’da dev ekran kuruldu. Maçı izlemek için meydandaki yerini alan vatandaşlar, müsabakaya büyük ilgi gösterdi.
2
Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunun finalinde Fenerbahçe ile Yunanistan’ın Olympiakos takımı karşı karşıya geldi. Fenerbahçeli taraftarlar maçı 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nda kurulan dev ekrandan izledi.
3
Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali organizasyonunda Fenerbahçe ile Yunanistan’ın Olympiakos takımı arasında oynanan final maçı için İzmir’de dev ekran kuruldu.
Forma ve atkılarla takımlarını desteklemeye gelen Fenerbahçeliler, zaman zaman tezahüratlarda bulundu.
4
Mersin Büyükşehir Belediyesince THY Euroleague Final-Four’un finalinde Yunan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe’ye destek için kentteki Fenerbahçe Meydanı’na dev ekran kuruldu. Bu maçı izlemek isteyen taraftarlar meydanda yerini alarak ekran karşısına geçti.
5
Nevşehir Belediyesince Diriliş Meydanına kurulan dev ekrandan maçı izleyen Fenerbahçe taraftarları takımlarını destekledi.

6
Edirne Belediyesi’nce Saraçlar Caddesi’nde kurulan dev ekrandan maçı izleyen Fenerbahçe taraftarları takımlarını destekledi.

7
Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen THY Euroleague Final-Four’un finalinde Fenerbahçe ile Yunanistan’ın Olympiakos takımı karşı karşıya geldi. İnegöl Belediyesi’nce İnegöl Belediyespor Salonu’na kurulan dev ekrandan maçı izleyen taraftarlar, Fenerbahçe’ye destek verdi.

Futbolarena anasayfasından devam...