Galatasaray'ın istediği Ahmed Musa, Fenerbahçe yolunda

Galatasaray'ın transfer çalışmaları kapsamında gündemine aldığı Leicester City'nin golcü oyuncusu Ahmed Musa'nın Fenerbahçe'ye transfer olamak istediği öne sürüldü.

FutbolArena - Geçtiğimiz günlerde dış basında Galatasaray'ın Leicester City'nin golcü oyuncusu Ahmed Musa'yı 1 sezon kiralık olarak kadrosuna katmak istediği yazılmıştı. Ancak bu transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, Galatasaray'ın Ahmed Musa transferinde araya girdi.


Fenerbahçe ve Galatasaray, Ahmed Musa ile ilgileniyor mu?


Leicester City'nin 1 sezon için CSKA Moskova takımına kiralık verdiği golcü oyuncu Ahmed Musa transferinde Fenerbahçe devreye girdi iddiası gündeme geldi. Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, Rusya'da çıkan haberlerde, "Musa, Bafetimbi Gomis'in üst düzey performansı nedeniyle Galatasaray'da ilk 11'de forma giyme şansının düşük olduğunu düşünüyor. Oyuncu bu yüzden Fenerbahçe'ye daha sıcak bakıyor" ifadelerine yer verildi.

Ahmed Musa, Leicester City'de kaç gol attı?


1.70 boyundaki Nijerya doğumlu golcü oyuncu Ahmet Musa bu sezon kiralık olarak gittiği CSK Moskova takımında toplamda 22 karşılaşmada 1,913 dakika süre alırken 8 gol 5 asistlik performans sergiledi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. .

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri