Comolli'den gençlik aşısı! İşte hedefindeki futbolcular

FutbolArena - Fenerbahçe’nin futbol aklı Damien Comolli, yeni oluşum için Avrupa’da preslere başladı. 

1
Başkan Ali Koç ile uzun uzadıya planlar hazırlayan çiçeği burnunda sportif direktör, ilk etapta transfer görüşmelerini yürütecek.

2
Takımı gençleştirme adımı atan Sarı-Lacivertliler, bu politikada pahalı ve başarıya doymuş isimleri arka plana attı.

3
Öncelikse teknik direktör krizini çözmek. Klopp’un eski yardımcısı Zeljko Buvac listenin en tepesinde. Boşnak hocayla uzlaşılamazsa rota Liecester’dan Puel’e dönecek.

4 GEÇMİŞTEN BÜYÜK DERS ALINDI
GEÇMİŞTEN BÜYÜK DERS ALINDI
Mali sıkıntılarla boğuşan Kanarya, geçmişte yaptığı transfer hatalarına düşmek istemiyor. Öncelikse kiralama formülü üzerinden yürümek. İlk etapta Barcelona’dan Paco Alcacer, Yerry Mina gibi isimler var.

5
Başkan Ali Koç’un da Katalan deviyle olan yakın ilişkileriyse büyük avantaj sağlayacak. Ardından Liverpool’un genç kanat oyuncusu Harry Wilson’la görüşülecek.

6
Comolli, raporunu Ali Koç’a iletecek. 25 yaş altı oyuncularla geleceğin Fenerbahçe’sinin temelleri için adım atılacak.

7 BÜTÇE İDARELİ KULLANILACAK
BÜTÇE İDARELİ KULLANILACAK
UEFA ile olan FFP anlaşması da yeni yönetimin en büyük krizlerinden biri. Bu şartlar altında tüm adımlar dengeli ve hesaplı şekilde atılacak. Takımdaki maliyetli ve yaşı ilerlemiş oyuncularla yollar ayrılacak.

8
Gelen teklifler değerlendirilmeye alınacak. UEFA ile olan anlaşma sebebiyle de popüler transfer atılımları düşünülmüyor. Sezon öncesi hazırlık kampına kadar bu oluşum sağlanacak ve Şampiyonlar Ligi’ne giden yolun haritasıçizilecek. (Akşam)

Futbolarena anasayfasından devam...