Ali Koç, Yapı Kredi'nin başına geçti, Fenerbahçeliler çıldırdı

FutbolArena - Fenerbahçe camiasının ve taraftarlarının gönlünde ayrı bir yere sahip olan Ali koç’un Yapı Kredi Bankası’nın yönetim kurulu başkanlığına seçilmesi sarı lacivertli taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Ali Koç’un Fenerbahçe’ye başkan olmasını isteyen taraftarlar sosyal medya üzerinden düşüncelerini dile getirdi. Ali Koç, Yapı Kredi’nin başkanı seçildi Yapı Kredi tarafından Ali Koç’un yönetim kurulu başkanı seçilmesiyle ilgili KAP’a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Bankamızın 28.03.2017 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu’muzun 29.03.2017 tarihli kararı ile; -Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Sn. Yıldırım Ali Koç’un, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği’ne Sn. Carlo Vivaldi’nin seçilmelerine, -Evvelce Murahhas Üyeliğe atanmış bulunan Sn. H. Faik Açıkalın ve Sn. Niccolò Ubertalli’nin Murahhas Üye olarak göreve devam etmelerine karar verilmiştir."

1 Ali Koç, Fenerbahçe başkanlığına aday olacak mı?
Ali Koç, Fenerbahçe başkanlığına aday olacak mı?
Fenerbahçe başkan adaylığıyla ilgili Ekim ayında bir açıklama yapan Ali Koç, 2018 yılında yapılacak olan kongrede şartlar ne olursa olsun aday olacağını açıklayarak şunları söylemişti:

"Geçen sene mayıs ayında bir sözüm vardı. Sonra abimi kaybettik. Yalnız bu geldiğimiz noktada, kongre olduğu takdirde en azından 2018 mayıs ayındaki olağan kongrede şartlar ne olursa olsun bir kere adaylığımı koyup seçime girmek istiyorum. Yöneticiyken de, taraftarken de, işler kötü giderken, kulübümüz sıkıntıdayken, olumsuz tecrübeler yaşarken kongre çığırtkanlığı yapmak ne benim fıtratımda var ne de bunu tasvip ediyorum. Onun için sezon daha yeni başlıyormuş gibi dört kolla sarılmamız lazım."
2 Ali Koç kimdir?
Ali Koç kimdir?
Ali Yıldırım Koç (d. 2 Nisan 1967, İstanbul), Türk iş adamı. Rahmi Koç’un en küçük oğludur. Londra’da Harrow School’dan mezun oldu. Rice University’den diplomasını aldı. Harvard University’de yüksek lisans yaptı. ABD’de çeşitli kuruluşlarda çalıştı ve Koç Holding yönetim kurulu üyesi kurumsal iletişim ve bilgi grubu başkanı oldu. Ali Koç, Nevbahar Koç ile evli ve 2 çocuğu bulunmakta.

Ali Koç Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski yöneticisidir. Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesidir ve 1907 Fenerbahçe Derneği’nin başkanlığını yapmaktadır.
3 Ali Koç hakkında twitter’da yapılan paylaşımlar
Ali Koç hakkında twitter’da yapılan paylaşımlar
Ali Koç’un Yapı Kredi’nin başkanlığına seçilmesinin ardından taraftarların yaptığı yorumlar.
4
5
6
7
8
9
10
11

Futbolarena anasayfasından devam...