İşte Aykut Kocaman'ın Ali Koç'a sunacağı rapor

  FutbolArena - Başkan olarak çalışmalara başlayan Ali Koç, şu an için en büyük sorun olan futbol yapılanması ile ilgili adımı en kısa sürede atacak...  

1
Başkan, İstanbul’a gelen Fransız Sportif Direktör Damien Comolli ve bir yıllık sözleşmesi bulunan teknik direktör Aykut Kocaman’la bir toplantı yapacak.
2
Kocaman, Ali Koç ile yapacağı görüşmede kapsamlı bir rapor sunacak.
3
Tecrübeli çalıştırıcı, kendisi ve takım hakkında oluşan birçok algıyı yıkmak için bire bir rakamlar ortaya koyacak ve gerçekte durumun ne olduğuna dair aktarımlar yapacak.
4

Kocaman’ın raporunda ilk sırayı Valbuena ile yaşadığı soruna dair rakamlar alıyor.
5
Tecrübeli çalıştırıcı, Fransız yıldızın 11’de oynadığında ve oynamadığında takımın kazanma yüzdesi, oyuncunun bireysel durumu gibi başlıklarla konuyu açıklayacağı öğrenildi.
6
Valbuena’nın sonradan girdiği maçlar sayesinde bu sezon kariyerinin zirvesine ulaştığına da vurgu yapılacak. Aykut Kocaman’ın raporunda, geleceğe dair tablo ise oldukça iyimser...
7

Kupada final oynayan, Süper Lig’i ikinci sırada tamamlayan tecrübeli çalıştırıcı, takıma 4-5 takviye yapılmasını isteyecek.
8
Kocaman, kendi ekibine yaptırdığı scouting çalışmalarının sonucunu yine Koç’a sunacak.
9

Tecrübeli teknik adam, temel olarak takımın doğru takviyelerle istenen futbolu oynayacağına ve şampiyon olacağına hatta gelecek 4-5 yıla ambargo koyabileceğine inanıyor.

(Sabah)

Futbolarena anasayfasından devam...