Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (30 Haziran 2017)

FutbolArena - Fenerbahçe’den son gelişmeler ve transfer haberleri bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (30 Haziran Cuma FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1 Takım olmalıyız
Takım olmalıyız

Fenerbahçe ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Fransız yıldız, "Ben bu takımın lider oyuncularından biri olabilirim ama her maçı kazandıramam. Önemli olan takım olmamız. Yoksa hepimiz bir hiç halini alırız" dedi.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mathieu Valbuena 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Ülker Stadı’nda düzenlenen törende konuşan Fransız oyuncu, şampiyonluk için elinden geleni yapacağını belirtti. Transferinde emeğe geçenlere teşekkür eden Valbuena, "Burada çok iyi bir şekilde karşılandım. Fenerbahçe gibi bir takımda futbol oynamaya gelmiş olmak, benim için büyük bir onur; çünkü Fenerbahçe çok büyük kulüp. Artık yapmam gereken sahaya çıkmak ve bu kulübün kupalar kazanması için mücadele etmek. Şampiyonluk için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.
2
İDMANDA İYİ ÇALIŞMALIYIZ

Başarı için takım olmaları gerektiğini de vurgulayan Valbuena, "Ben bu takımın lider oyuncularından biri olabilirim ama her maçı kazandıramam. Önemli olan takım olmamız. Olamazsak hepimiz bireysel anlamda hiç halini alırız. Eğer takımsak hepimiz daha iyi noktaya geliriz. Buna da antrenmanlarda iyi çalışarak, her gün en iyi şekilde yaparak sağlayabiliriz" dedi. Lyon’da geçen sezon sol tarafta oynadığını, hocası nerede uygun görürse katkı sağlamaya hazır olduğunu da kaydeden tecrübeli oyuncu, "Sporun her dalını severim. Tenis oynamaktan keyif alıyorum. Boş vakitlerimde ailemle zaman geçirmeyi seviyorum" diye konuştu.

KOCAMAN’I TANIYORUM

’Küçük Bisiklet’ lakaplı Valbuena törende soruları da yanıtladı. İşte o sözler: "Hocamızı daha önceden de tanıyordum. Marsilya’yla buraya gelmiştik ve maç 2-2 bitmişti. İyi bir hoca olduğunu o dönemden biliyorum."
3
KARARLI OLMAK GEREK

"Fenerbahçe geçen sezon zorluklar yaşadı ama bundan çıkmanın tek yolu herkesin bir olması. Kararlı olmalı ve kendimize güvenerek bu yola çıkmalıyız. Eğer bu kararlılığı sağlayabilirsek futbolda çok güzel şeyler yapabiliriz."

SADECE KALİTE YETMEZ

"Futbolda sadece kalite yetmiyor. Aklınızı kullanmanız, kafanızı doğru şekilde yönlendirmeniz gerekiyor. Dünyanın her yerinde kaliteli futbolcular var ama farkı yaratan mental yapınızdır."
4
TARAFTAR ÇOK BÜYÜK

"Fenerbahçe taraftarı o kadar büyük ki onların sevgisini her yerde, Avrupa’da bile görebiliyorsunuz. Onların bu sevgisi ve oluşturdukları baskı bize itici güç olmalı. Formamızı terimizin son damlasına kadar ıslatmalıyız."

RVP İLE OYNAMAK KEYİF

"Van Persie çok yetenekli bir oyuncu. Şu ana kadar 2 idman yaptık ve onunla oynamak benim için büyük keyif. Sadece Robin yok takımımızda, başka önemli isimler de var. Türkiye Ligi çok ateşli. Bu yüzden bu projeye dahil oldum."

Fotomaç
5 Benitez’in gözdesi Skrtel
Benitez’in gözdesi Skrtel

Premier Lig’e dönen Newcastle United’ta Benitez’in ilk hedefinin Martin Skrtel olduğu bildirildi. Ancak Slovak stoperin menajeri Karol Csonto, "Skrtel’in Ada’ya döneceği haberleri doğru değil. Martin, İstanbul’da mutlu. F.Bahçe de Skrtel’i bırakmak istemiyor" diye konuştu.

Fotomaç
6Elia: Bekleyemezdim
 Elia: Bekleyemezdim

Medipol Başakşehir’in yeni transferi Eljero Elia, Başakşehir’den önce F.Bahçe ile görüştüğünü açıkladı. Tecrübeli sol kanat, Hollanda’da RTV Rijnmond’a verdiği demeçte, "F.Bahçe, oyuncu sattıktan sonra beni alabileceğini söyledi. Çocuklarım için okul bakmalıydım. Fenerbahçe’yi bekleyemezdim" dedi.

Fotomaç
7 Emenike ve Wiel’in keyifleri yerinde!
Emenike ve Wiel’in keyifleri yerinde!

Kulüp bulmaları istenen Emmanuel Emenike ve Van der Wiel’in keyifleri yerinde. İki oyuncunun sosyal medyada paylaştıkları videoda oldukça neşeli olmaları dikkat çekti. Kameraya dil çıkaran ikilinin umursamaz ve vurdumduymaz tavırları, sarı-lacivertli taraftarlardan büyük tepki gördü.

Fotomaç
8 Emenike’yi Atromitos istemiş
Emenike’yi Atromitos istemiş

Yunan basını, Emmanuel Emenike’yi Olympiakos’un istediğini yazmıştı. Ancak Nijeryalı forvete talip olan takımın bir başka Atina ekibi Atromitos olduğu iddia edildi. Atromitos’un Emenike’nin menajeri ile görüştüğü ve bonservisi ile gelirse 2 yıllık sözleşme önerdiği belirtildi.

Fotomaç
9Emre Mor için izin çıktı
 Emre Mor için izin çıktı

Menajeri önceki gün F.Bahçe ile görüşen Emre Mor’a Dortmund’dan transfer izni çıktı. Alman basını, teknik direktör Bosz’un genç oyuncunun kalıcı bir şekilde ayrılmasına onay verdiğini duyurdu. Emre ile Fenerbahçe’nin yanı sıra Liverpool’un menajeri Klopp’un da ilgilendiği kaydedildi.

Fotomaç
10Kocaman da imzalıyor
 Kocaman da imzalıyor

Kanarya’da bugün de teknik direktör Aykut Kocaman için imza töreni düzenlenecek. Açıklama şöyle: "Teknik direktörümüz Aykut Kocaman’ın imza töreni 30 Haziran 2017 Cuma günü saat 14.30’da yapılacaktır. İmza töreni, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşecektir." Bu arada tecrübeli çalıştırıcıya dün sağlık kontrolü sırasında büyük ilgi vardı.

Fotomaç
11 Fenerbahçe’nin ilk kampı başlıyor
Fenerbahçe’nin ilk kampı başlıyor

Fenerbahçe, 2017-2018 sezonu öncesinde ilk kampını gerçekleştirmek üzere yarın Düzce’deki Topuk Yaylası Tesisleri’ne gidecek.

Yeni sezon hazırlıklarına 27 Haziran’da İstanbul’da başlayan ve bu süreçte çalışmalarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde sürdüren sarı-lacivertliler, ilk kampını Topuk Yaylası Tesisleri’nde yapacak.
12
Hazırlıklarının ilk İstanbul etabını bugün tamamlayacak sarı-lacivertliler, 8 Temmuz Cumartesi gününe kadar Topuk Yaylası Tesisleri’nde kalacak. Fenerbahçe, aynı gün Düzce Stadı’nda Romanya’nın Juventus Bükreş takımıyla yapacağı özel maç sonrası İstanbul’a dönecek.

Sarı-lacivertliler, sezon öncesi yurt dışı kampını ise İsviçre’nin Lozan şehrinde gerçekleştirecek.
13

İkinci kamp programı için 11 Temmuz Salı günü Lozan şehrine gidecek Fenerbahçe, 19 Temmuz Çarşamba gününe kadar kamp yapacağı İsviçre’de 4 hazırlık maçı oynayacak.

Sarı-lacivertliler, sırasıyla 12 Temmuz’da Portekiz’in Sporting Lizbon, 15 Temmuz’da Fransa’nın Olympique Marsilya, 17 Temmuz’da İspanya’nın Athletic Bilbao ve 19 Temmuz’da Fransa’nın Monaco takımlarıyla karşılaşacak.

AA
14 Fenerbahçe Carlos Kameni ile anlaştı
Fenerbahçe Carlos Kameni ile anlaştı

Fenerbahçe transferde bir ismi daha bitirdi. Sarı lacivertliler kaleci Carlos Kameni ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

33 yaşındaki Kamerunlu kaleci son 6 yıldır İspanya La Liga ekiplerinden Malaga forması giyiyordu. Kameni’nin Kamerun Milli Takımı ile 19 maçı bulunuyor.
15

186 boyundaki tecrübeli kalecinin Malaga ile 2020 yılına kadar sözleşmesi vardı. Fenerbahçe’nin Kameni için cüzzi bir bonservis ödemesi bekleniyor.

Kameni Malaga kariyeri öncesi Espanyol, Le Havre ve Saint-Etienne formaları giymişti.

BeIN Sports
16 Van Persie’ye 8’e 11 oran!
Van Persie’ye 8’e 11 oran!

Robin van Persie idmanlara çıksa da transfer ihtimali gündemdeki yerini koruyor. Bahis şirketleri oranlarını açıkladı. Bir ingiliz firması, Hollandalı yıldızın, vatandaşı Frank de Boer’in çalıştırdığı İngiliz ekibi Crystal Palace’a imza atması için 8/11 oran belirledi. Van Persie’nin yetiştiği Feyenoord’a transferi içinse oran 4/7 olarak açıklandı.

Fotomaç
17 Seydou Doumbia imzayı atıyor!
Seydou Doumbia imzayı atıyor!
Fenerbahçe’nin forvet adayları arasında yer alan Romalı futbolcu Seydou Doumbia’dan kötü haber geldi.

Portekiz gazetesi O Jogo, Fildişili futbolcunun Sporting Lizbon’a imza atmak üzere Lizbon’a geldiğini duyurdu. Havaalanında fotoğraflanan 29 yaşındaki futbolcunun resmi imzayı atarak kiralık olarak Sporting’de oynayacağı belirtildi.

Haberde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Valencia’dan gelen teklifleri reddeden Doumbia’nın transferinin bugün içerisinde resmileşeceği öne sürüldü.

Fanatik
18 Robin van Persie’ye İngiltere’den teklif var
Robin van Persie’ye İngiltere’den teklif var

Aykut Kocaman ile geçen sezon potansiyelini tam olarak yansıtamayan Robin van Persie, Samandıra’da kritik bir görüşme gerçekleştirmişti. Bu gelişmeler doğrultusunda Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Robin van Persie’ye İngiltere’den transfer teklifi olduğu öğrenildi.

Sarı-Lacivertliler’in Hollandalı yıldızı Robin van Persie’ye Premier Lig kulüplerinden Crystal Palace talip oldu.

19

İngiltere basınında çıkan haberlere göre, 33 yaşındaki eski Arsenal ve Manchester United’lı futbolcu Premier Lig’e geri dönmek istiyor.

Crystal Palace’ın yeni menajeri Frank De Boer, yeni sezon için kadrosunda Van Persi’ye görmek istiyor.
20

İki sezon önce Manchster United’dan transfer olan Persie, ilk sezonunda 22 gol atarken ikinci yılında 18 gole katkıda bulundu.

Haberde Fenerbahçe’de düzenli bir şekilde takımda forma giyemeyen Robin van Persie’nin kulüplere önerildiği iddia edildi.

Fanatik
21 Kjaer - Milan ilişkisinde sıcak gelişme!
Kjaer - Milan ilişkisinde sıcak gelişme!

İtalyan basını, Milan’ın Kjaer transferinde sona yaklaştığını, kadrodaki birkaç futbolcunun satılmasının ardından anlaşmanın resmiyet kazanacağını açıkladı.

İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan, Fenerbahçe’nin defans oyuncusu Simon Kjaer hakkında kararını verdi. Sarı Lacivertli kulüple ve oyuncuyla anlaşan İtalyan ekibi, elindeki birkaç oyuncuyu sattıktan sonra transferi resmen gerçekleştirecek.

22
Mayıs ayından bu yana konuşulan Milan - Kjaer ilişkisinde artık son noktaya gelindi. İtalya’ın ünlü gazetetecilerinden Gianluca Di Marzio, Milan’ın Danimarkalı stoperi transfer etmeye kesin olarak karar verdiğini ancak resmi anlaşma için öncelikle elindeki birkaç futbolcuyu satmak istediğini iddia etti. Kırmızı siyahlıların göndermek istediği oyuncuların ise Gabriel Paletta, Cristian Zapata and Rodrigo Ely olduğu ifade edildi.

İki sezon önce 7.65 milyon Euro’ya Fransa’nın Lille kulübünden transfer edilen Simon Kjaer, Sarı Lacivertli formayla 88 karşılaşmada 5 gol kaydetti ve 2 kez de kırmızı kart gördü.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...