Fenerbahçe'de Noel öncesi yönetimden flaş karar

 FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig’in 16. haftasında oynayacağı Karabükspor maçı öncesi kritik bir önlem aldı. Sarı-Lacivertliler kalan 2 maçı da kazanarak devre arasına iyi bir şekilde girmek isterken yönetim Noel tatili için önlem aldı. 

1
Fenerbahçe’de yabancı futbolcular noel öncesi tatile çıkmanın hesaplarını yaparken teknik heyet ve yönetimde sarı kart alarmı verildi.
2
Fanatik’in haberine göre, Karabük maçı öncesi Neustader ve Skrtel’in sarı kartları bulunuyor. Ancak bu oyuncular kart görüp, cezalı duruma düşse bile, ilk yarının son maçının oynanmasından sonra herkes gibi tatile çıkacaklar.
3
Rus stoper geride kalan haftalarda Aykut Kocaman’ın vazgeçilmezi oldu. Roman Neustadter, Fenerbahçe’nin yeni transferi Luis Neto’nun takıma gelmesine karşın Portekizli savunmacıyı kesmeyi başardı.
4
Roman Neustadter bu sezon Fenerbaçe formasıyla 14 maçta görev yaptı. 29 yaşındaki defans oyuncusu bu maçların tamamında stoper olarak görev yaparken sadece Medipol Başakşehir maçında forma giymedi. Sarı-Lacivertliler hatırlanacağı üzere o mücadeleyi 3-2 kaybetmişti.
5
Fenerbahçe’de geçen sezon golle tanışamayan başarılı savunmacı bu sezon 14 haftada ise 2 gol atma sevinci yaşadı. Son 4 haftada daha da performansını arttıran Neustadter, Martin Skrtel ile iyi bir uyum yakaladığını gösterdi.

Futbolarena anasayfasından devam...