Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (6 Temmuz 2018)

FutbolArena - Fenerbahçe’den son gelişmeler bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (6 Temmuz Cuma FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1 Son dakika Yerry Mina açıklaması
Son dakika Yerry Mina açıklaması

Fenerbahçe’nin transfer hedefi Yerry Mina konusunda resmi açıklama geldi. Menajeri ve aynı zamanda amcası Jair Mina, "Yerry Mina Barcelona’da kalmak istiyor ve devam eden bir kontratı var. Ama yine son duruma bakacağız, bize gelen teklif yok" dedi.

Fenerbahçe’nin kadrosuna katmayı planladığı oyunculardan Yerry Mina konusunda sıcak bir gelişme yaşandı.

Kolombiyalı stoperin menajerliğini yapan amcası Jair Mina, son dakika açıklaması yaptı. 23 yaşındaki savunma oyuncusunun son durumunu değerlendiren menajer Mina, "Yerry Mina’da Barcelona’da kalmak ve oynamak istiyor. Mina’nın şu an Barcelona ile devam eden kontratı var. Şu anda bize gelen bir bilgi ya da gelişme yok" dedi.
2

Mina’nın Barcelona’da kalma kararını anlatan amcası, "Mina, Barcelona’da şans bulacağına ve başarılı olacağına inanıyor, büyük bir kulüpte olmak istiyor, kalma taraftarı" diye konuştu. Transfer konularını yorumlayan Jair Mina, "Şu anda bize gelen bir teklif yok. Ama yine de son duruma bakacağız, şu anda ulaşan teklif ya da bilgilendirme yok" ifadelerini kullandı.

Yerry Mina, 2018 Dünya Kupası’nda arka arkaya çıktığı 3 maçta gol atarak, kupa tarihine geçti ve Kolombiya’nın en golcü isimlerinden oldu.

(Milliyet)
3 Morelos Fenerbahçe’ye gelmek için can atıyor
Morelos Fenerbahçe’ye gelmek için can atıyor


Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de, listede yer alan isimlerden Morelos’tan müjdeli haber geldi.

Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Glasgow Rangers’ın Kolombiyalı golcüsü Alfredo Morelos ile ilgili İskoç basınından yeni bir iddia geldi.

İskoç basını, Morelos’un Fenerbahçe’ye transfer olmak için kulübüne rest çektiğini belirterek, "Bırakın da gideyim!" dediğini sayfalarına taşıdı.

Fanatik
4 Valbuena rekabete hazır!
Valbuena rekabete hazır!

Fenerbahçe 2 kanat transferi düşünüyor ama Valbuena, hırsı ve formuyla Cocu’nun gözüne girmeyi şimdiden başardı.

Fenerbahçe’nin transferlerle birlikte yeni bir çehre kazanması beklenirken, Sarı-Lacivertli ekibin geçen sezonki büyük transferi Mathieu Valbuena, hem formu hem de hırsıyla Cocu’nun gözüne şimdiden girmiş durumda.

Sezon öncesi tatilde çok iyi çalışan Fransız yıldız, yapılması planlanan 2 kanat trasferine rağmen, rekabetten kaçmayacağını net bir şekilde ortaya koymuş durumda. Valbuena’nın Cocu ile iletişiminin de iyi olduğu, Hollandalı teknik adamın he sözüne kulak verdiği de dikkatlerden kaçmadı.

Takvim
5 Fenerbahçe’ye sürpriz Belçikalı! Resmi teklif yapıldı
Fenerbahçe’ye sürpriz Belçikalı! Resmi teklif yapıldı

Fenebahçe, Çin Süper Ligi takımlarından TJ Quanjian’da forma giyen Axel Witsel için Çin ekibine resmi teklifte bulundu.

Fenerbahçe transferde bombayı patlatmak için girişimlere başladı. Sarı lacivertliler Belçikalı yıldız orta saha Axel Vitsel’in transferi için kulübüne teklifte bulundu.

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe’de orta sahaya takviye için girişimler başladı. Sarı lacivertliler Belçikalı yıldız oyuncu için Çin ekibine teklif götürdü.
6

2017’nın ocak ayında TJ Quanjian tarafından Rus ekibi Zenit Saint Petersburg’dan transfer edilen Witsel, Çin’de geçirdiği sezonda 18 resmi maçta forma giydi ve 2 gol atabildi.

Çin ekibiyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Witsel yıllık 16 milyon Euro kazanıyor. Fenerbahçe’nin TJ Quanjian’a götürdüğü teklifin detayları henüz belli olmazken 29 yaşındaki oyuncunun yüksek ücreti teklifin "kiralama" olma ihtimalini güçlendiriyor.

Belçika ile 2018 Dünya Kupası çeyrek final maçında yarın 21.00’da Brezilya karşısına çıkacak olan Witsel, Dünya Kupası’nda ülkesinin oynadığı 4 maçın 3’üne ilk 11’de başladı.

A Spor
7 Jack Wilshere transferine West Ham United freni
Jack Wilshere transferine West Ham United freni

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı Jack Wilshere’e, İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United brüt 4.25 milyon Euro garanti ücret önerdi.

Fenerbahçe ile İstanbul’da görüşme gerçekleştirdikten sonra İngiltere’ye dönen ve imzası an meselesi olan Jack Wilshere’in kafası karıştı. Premier Lig ekiplerinden West Ham United’ın 3 yıllık mukavele önerisi 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun önceliği haline geldi. Fenerbahçe’nin teklifi daha cazip olsa da Londra’da kalarak düzenini koruma ihtimali nedeniyle Wilshere’in beklemeye geçtiği ifade ediliyor. Öte yandan İngiliz basını, West Ham’ın Wilshere’e 4.25 milyon Euro (Net 2.33 milyon Euro) ücret önerdiğini duyurdu. Oyuncunun 11 garantisi talebi ise kabul görmedi.

(Sabah)
8 Wilshere’e önerilen teklifin detayları ortaya çıktı
Wilshere’e önerilen teklifin detayları ortaya çıktı

Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak istediği Jack Wilshere’ın West Ham United ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.

beIN Sports’un haberine göre İngiliz ekibi, yıldız futbolcuya 1+2 yıllık sözleşme önerdi. Sözleşmedeki opsiyon maddesi ise oyuncunun bir sezonda 40 maça çıkmasına bağlı. Wilshere’e önerilen yıllık ücret ise vergi kesintileri hariç yaklaşık 5,2 milyon euro civarında.

Haberde Fenerbahçe’nin sunduğu teklifin ise 3 yıllık olduğu ve mali olarak da daha avantajlı olduğu, Wilshere ile ücret konusunda anlaşmanın sağlandığı ancak oyuncunun İngiltere dışına çıkıp çıkmama yönündeki kararının beklendiği kaydedildi.

Fanatik
9 Volkan’dan Fenerbahçe’ye görülmemiş teklif!
Volkan’dan Fenerbahçe’ye görülmemiş teklif!

Sarı-lacivertli takımda Volkan Demirel’in durumu belirsizliğini koruyor.

Geçtiğimiz haftadan bu yana hem kulüple hem de yeni teknik direktör Phillip Cocu ile bir dizi görüşmeler gerçekleştiren Volkan, hem ekonomik hem de sportif konuları masaya yatırdı. Volkan ile kulübün karşılıklı olarak görüşlerini bildirmesinin ardından beklemeye geçildi. 9 Temmuz Pazartesi günü İsviçre kampına başlayacak Fenerbahçe’de ilk hazırlık maçı da yarın İstanbulspor ile oynanacak.
10
Takımın kampına yetişmek isteyen 37 yaşındaki Volkan için bugün oldukça kritik bir gün olacak. 2002 yılından beri sarı-lacivertli formayı giyen ve 5 senedir kaptanlık yapan Volkan Demirel’in diğer tercihleri arasında ABD’ye transferi de bulunuyor. ABD’de MLS’te bazı kulüplerin Volkan’la ilgilendiği hatta irtibata geçtiği öğrenildi.

Kariyerini Fenerbahçe’de tamamlamak isteyen kaptan, yönetimden üç yıllık sözleşme istiyor. Kulübün mali durumu ve FFP anlaşması sebebiyle ilk iki sezonki maaşını erteleyebileceğini ifade eden Volkan, yönetimden haber bekliyor. Anlaşmanın sağlanması durumunda ilk iki sezonluk maaşını son sezonda almaya hazır olduğunu vurgulayan file bekçisinin durumu kısa süre içinde netlik kazanacak.

(Milliyet)
11 Fenerbahçe, Galatasaray’ı geçti! İşte o fark
Fenerbahçe, Galatasaray’ı geçti! İşte o fark

Ali Koç başkanlığında beyaz sayfa açan Fenerbahçe’de kombine satışları patladı. Geçtiğimiz yıl 5 Temmuz tarihine kadar 2300 kombine bileti satılırken, bu değer yeni sezon öncesi dün itibarıyla 33 bine ulaşarak 14 katına çıktı. Söz konusu rakam Galatasaray’da 29 bin olarak gerçekleşti.

Fenerbahçe taraftarı yeni başkan Ali Koç’un çağrısına olumlu cevap verdi ve 1200 ila 10 bin 150 TL arasında değişen fiyatlara sahip kombinelere hücum etti. 28 Haziran’da başlayan satışlar geçen yılla kıyaslandığında 14 katına çıktı. Bir önceki sezon 5 Temmuz 2017 tarihine kadar 2300 kombine bileti satan sarılacivertli kulüp, yeni sezon öncesinde ise dün itibarıyla 33 bine ulaştı. 2015-16 sezonunda 38 bin kombine satışı gerçekleştiren Fenerbahçe, bu rakama kısa sürede yaklaştı.
12
PASSOLİG’E DE YANSIDI

Fenerbahçe, satış sayısında 31 Mayıs’ta kombinelerini piyasaya süren ezeli rakibi, son şampiyon Galatasaray’ı geride bıraktı. Sarı-kırmızılılarda an itibarıyla 29 bin kombine alıcı buldu. Cimbom’da bu değer geçtiğimiz sezonun tamamında 34 bin 200 olarak gerçekleşmişti. Fenerbahçe’de Passolig kart satışları da yönetim değişikliği sonrası artış gösterdi. Haziran ayının ilk haftasında 698 bin olan Passolig sayısı, 1 ayda 12 bin artarak 710 bine çıktı. Genel kart satış sayısında Galatasaray 749 bin 841 ile liderlik koltuğunda oturuyor.

(Sabah)
13 İngiliz Sky Sports son dakika verdi: Jack Wilshere bitiyor!
İngiliz Sky Sports son dakika verdi: Jack Wilshere bitiyor!

Arsenal’in serbest bıraktığı İngiliz orta saha oyuncusu Jack Wilshere için flaş bir iddia ortaya atıldı.

İngiliz Sky Sports’un takipçilerine son dakika haberi olarak geçtiği bilgide, "West Ham United, Jack Wilshere transferinde sona geldi. Her açıklama yapılabilir" denildi.

Fenerbahçe ve West Ham’ın bir süredir transferini bitirmek için büyük yarış verdiği 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun ilk tercihinin Premier Lig olduğu biliniyordu. Yıldız oyuncunun Premier Lig dışında bir kulübü seçmesi halinde bu takımın Fenerbahçe olamsına da kesin gözüyle bakılıyordu.

Fanatik
14 Cocu’nun acelesi var!
Cocu’nun acelesi var!

Sarı lacivertli yönetim, yeni takımı oluşturmak üzere çalışmalarını sürdürürken, yeni teknik direktör Cocu da sürecin hızlandırılması talebinde bulundu. Sportif direktör Comolli ile görüşen Hollandalı, Şampiyonlar Ligi ön elemeleri için zamanın azaldığına dikkat çekti.

Yeni sezon için 10 Temmuz’da İsviçre’nin Lozan kentinde kampa girecek Fenerbahçe’de henüz transfer yapılmamış olması, taraftarı meraklandırırken, teknik heyet de bu konuda daha hızlı hareket edilmesini bekliyor.

Teknik direktör Phillip Cocu’nun bu konuda sportif direktör Comolli ile görüştüğü ve özellikle Şampiyonlar Ligi ön elemelerine 1 ay kalmasına işaret ederek, sürecin hızlandırılmasını istediği öğrenildi.
15
WİLSHERE, BAS DOST, MİNA...

- Takıma yeni katılacak isimleri kamp atmosferinde kadroya monte etmek istediğini belirten Cocu’nun, oyuncuların uyum süresini de düşünerek transferde hızlanılması talebinde bulunduğu belirtildi.

İlk etapta Wilshere, Bas Dost ve Mina’nın alınması konusunda beklentileri olan Phillip Cocu’nun, bu oyuncuların transferleri gerçekleşmezse alternatiflerine imza attırılmasını ve kısa sürede sonuç alınmasını istediği ifade edildi.

Hürriyet
16 Fenerbahçe’de çılgın proje! Şükrü Saracoğlu 80 bin kişilik olacak!
Fenerbahçe’de çılgın proje! Şükrü Saracoğlu 80 bin kişilik olacak!

Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp’in önerdiği modern ve büyük stat,camiadan çok olumlu tepkiler aldı.

Ali Koç’un başkan seçilmesinden sonra Fenerbahçeli taraftarlar kombine biletlere inanılmaz ilgi göstermişti. F.Bahçe’nin eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp, 50 bin 509 kişi kapasiteli Şükrü Saracoğlu Stadı’nın kapasitesinin uzun vadede 80 bine çıkarılması gerektiğini söyledi. Kutlualp, "50 bin kişilik stat yetmeyecek, Camiada ortak bir karar alınırsa İstanbul Park’ın olduğu yere 80 bin kişilik Allianz Arena benzeri modern bir stadyum yapılabilir" dedi.
17
AVM ve REZİDANSLARDAN GELİR

Kutlualp, "Ben bir öneride bulundum. Herkes fikrini beyan edip tartışabilir. Olayı uzun vadeli düşündüm. Gerekirse referandumumuzu da yaparız. Şu andaki yere de Zorlu benzeri bir AVM ve rezidans yapılabilirse elde edilecek gelirle borçları kapatırız. Artık Barcelona, Real Madrid ve Manchester United gibi bir F.Bahçe’nin temellerini atma zamani geldi" yorumunda bulundu. Bu öneriye taraftarlar sosyal medyada büyük bir destek verdi.

Akşam

Futbolarena anasayfasından devam...