Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (3 Nisan 2018)

FutbolArena - Fenerbahçe’den son gelişmeler bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (3 Nisan Salı FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1 İspanyol golcü Soldado: Takım olarak çok iyi oynadık
İspanyol golcü Soldado:

Kayserispor’u 5-0 yendikleri maçta 2 gole imza atan Fenerbahçe’nin İspanyol golcüsü Roberto Soldado, takım olarak çok iyi oynadıklarını söyledi.
Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Soldado, "Artık içinde bulunduğumuz dakikadan ligin sonuna kadar olan her maç bizim için final. Şampiyonluk yolunda hata lüksümüz kalmadı. Maçlarımızı kazanıp, rakiplerimizin sonuçlarına bakacağız. Takımımız bugün çok istekliydi. Golden sonra maç skora gitti. Çok iyi maç çıkardık. Özgüven ve moral açısından çok önemli. Aslında iyi bir derbi karşılaşması çıkarmıştık, sadece golü bulamamıştık. Bu süreçte milli takıma giden çok arkadaşımız oldu. Biz fikir olarak birbirimizi biliyoruz. Maçta gol sonrası biz üst sıralara gittik, rakibimiz alt sıralara geriledi. Çok iyi oyun çıkardık" dedi.

Fotomaç
2 Volkan’ın hedefi 700
Volkan’ın hedefi 700

F.Bahçe’de 500. maçına çıkan Volkan, "500’ü 600, 700’e çıkarmak isterim" dedi
Volkan Demirel, Kayserispor- Fenerbahçe maçında ayrı bir heyecanı daha yaşadı. 36 yaşındaki tecrübeli eldiven, sarı-kırmızılılar karşısında 500. kez sarı-lacivertli formayı giydi. Kaptan Volkan, sarı kanarya’da en fazla forma giyen isim olan Müjdat Yetkiner’in (775) ardından ikinci futbolcu unvanını elinde bulunduruyor. 3 maçtır kalesini gole kapatan milli yıldız karşılaşma sonunda ise şunları söyledi: "Bu formayı 500 değil, 5 dakika da, 5 saniye de giyseniz bu forma kutsaldır. Bu formayı 500 kere giymeme izin verdikleri için bana sahip çıkan yönetime, hocama, taraftarlara teşekkür ederim. 500’ü 600, 700’e çıkarmak isterim."

Fotomaç
3 Kocaman: Bu galibiyetin bize katkısı olacak
Kocaman:

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Kayserispor’u 5-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Zaten dezavantajlı bir durumdayız. Özellikle üst sıradaki 3 takımdan puan olarak gerideyiz. Ortalama 13 puan fark vardı bu üç takımla. Rakiplerimiz bir gün iki gün evvel ki maçlarını kazanmışlardı, toplam 9 puan daha eklendi ve puan farkı çok daha büyüdü. Bugün olmak ya da olmamak maçına çıkıyorduk. Spordaki en sıkıntılı şeylerden bir tanesiydi. Rakibimiz Trabzonspor’un kaybetmesiyle bizi yenebilmeleri takdirde iyi bir pozisyona sahip olacaktı. Ayrıca Kayserispor’un ligin en düzenli takımlardan bir tanesi olmasıydı. Özellikle saha yerleşimi, atak organizasyonları ligin en düzenli takımlarından biri olması zorlayıcı faktörlerdi" ifadelerini kullandı.
4

"Bu galibiyetin bize katkısı olacak"

Kocaman, "Maçın sonunda şunları çok net söylemek mümkün; bizim beklediğimizin çok üstünde bir skorla ve beklediğimizden rahat bir maç oynadık. Maçın başında bulduğumuz ilk pozisyonda skoru bulmamız, ardından Aatif’ın golüyle iki farkı yakalamamız psikolojik olarak sahada bizi rahatlatan en önemli faktör oldu. Şu anda şampiyonluk için kalan 7 maçı kazanmaktan başka çaremizin olduğu gözükmüyor. Galatasaray sahasında Başakşehir ve Beşiktaş ile oynayacak. Kalan 7 maçın 2 tanesinde rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak. Bize bu maçın çok katkısı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Fotomaç
5Aatıf füze fırlattı!
 Aatıf füze fırlattı!


Fenerbahçe’nin Faslı oyuncusu Aatıf Chahechouhe, Kadir Has Stadı’nda attığı golle gözlerin pasını sildi. Tecrübeli oyuncunun ceza sahası dışından füze gibi çektiği şutta top üst direğe çarpıp ağlarla buluştu. Aatıf kariyerinde Kayserispor’a karşı 6. maçında 5. golünü atarken, gördüğü sarı kartla Osmanlıspor maçı öncesi cezalı duruma düştü.

Fotomaç
6 Ekici yeniden kulübeye döndü
Ekici yeniden kulübeye döndü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman son Galatasaray derbisi onbirinde tek değişiklik yaptı. Tecrübeli hoca, Mehmet Ekici’yi kulübeye çekerken yerine Aatıf’a şans verdi. Valbuena, Alper ve Fernandao’nun yanı sıra sakatlığı geçen İsmail yedek soyundu. Kayserispor ise Konyaspor maçının 11’ine göre 6 değişiklikle Fenerbahçe karşısına çıktı.

Fotomaç
7Kaya’dan özel kaşkol
 Kaya’dan özel kaşkol

Kayserispor maçı öncesinde Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, seremoniye çıkan hakemler, futbolcular ile otizmli çocuklara mavi renkli kaşkol taktı. Öte yandan Kayserispor-F.Bahçe karşılaşması dolu tribünler önünde oynandı.

Fotomaç
8Matador’dan müthiş dönüş
 Matador’dan müthiş dönüş


F.Bahçe’nin İspanyol yıldızı 12. haftada Sivas’a hat-trick yaptıktan sonra kayıplara karışmıştı. Sarı-kırmızılı fileleri iki kez havalandıran 32 yaşındaki golcünün dönüşü muhteşem oldu
Kayseri’yi Soldado fırtınası yıktı geçti. Janssen’le beklentilerin büyük olduğu isimlerden biri olan Roberto Soldado, şanssızlığını Kayseri deplasmanında kırdı. 9 maç sonra Kayseri’de ağları bulan Soldado, attığı 2 golle farklı zaferde büyük pay sahibi oldu. Kayseri’de attığı gollerle ve sergilediği performansla formayı bırakmayacağının mesajını veren Soldado, Janssen ve Fernandao’nun yokluğunda şansını iyi kullandı.
9
SOLDADO’DAN İTİRAF

En son 12. haftada Kadıköy’de 4-1 kazanılan Sivasspor maçında hat-trick yapan İspanyol Boğası, 15 hafta sonra gol orucunu Kayseri’de bozdu. 63. dakikada yerini Alper’e bırakan Soldado, karşılaşma sonunda şampiyonluk şanslarıyla ilgili sürpiz itiraflarda bulundu. İspanyol santrfıor, "İçinde bulunduğumuz dakikadan ligin sonuna kadar her maç final. Artık puan kaybı diye bir durum olmamalı. Her maçı kazanmak mecburiyetindeyiz, hata lüksü kalmadı, yapacak hataları yaptık zaten" dedi. Soldado, müthiş performansı için ise, "Herkes top istiyordu, herkes oynamak istiyordu. Takım içinde bunu net gördük, çok iyi maç çıkardık" diye konuştu.

Fotomaç
10 Topal’dan usta işi asist
Topal’dan usta işi asist


F.Bahçe’nin Kayseri zaferinde Mehmet Topal da başrollerden birini kaptı. Soldado’nun ilk golünde asist tecrübeli ön liberodan geldi. İspanyol yıldızın kaleye doğru hareketlendiğini gören Topal, kendi yarı alanından müthiş bir pas çıkardı. Topla buluşan Soldado da çaprazda kaleciyle karşı karşıya fileleri havalandırdı.

Fotomaç
11 Vedat’ın ’kara’ talihi
Vedat’ın ’kara’ talihi

Kaleci Lung’un cezalı, yedeği Muammer’in sakat olması nedeniyle kaleye geçen 20 yaşındaki Vedat Karakuş, ilk Süper Lig maçında 5 gol yedi
Kayserispor’da birinci kaleci Lung’un cezalı, diğer kaleci Muammer Yıldırım’ın da omzundan ameliyat edilmesi nedeniyle kaleyi 20 yaşındaki Vedat Karakuş korudu. Süper Lig’de ilk kez bir maçta görev alan genç kaleci, heyecanının ve acemiliğinin kurbanı oldu. Kalesinde 5 gol gören Vedat, Soldado’nun ikinci golü ile kapadığı köşeden yediği Şener’in sayısında hatalıydı. Vedat bu sezon bir kez de Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında forma giymişti.

Fotomaç
12 Volkan Demirel: Şampiyonluk şansımız...
Volkan Demirel:

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Süper Lig 27. haftasında Kayserispor karşısında aldıkları 5-0’lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Bu formayı 500 değil, 5 dakika da giyseniz bu forma çok kutsal. Bana her zaman güvendikleri için ilk önce bana sahip çıkan yönetimime, hocalarıma, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu benim için çok büyük bir onur. İnşallah bu 500’i, 600 ve 700’lere çıkarmak isterim. Sağlığım el verdiği sürece elimden geleni yapacağım için söz veriyorum.
13

"AVERAJ ÖNEMLİ"

Liderle puan farkımız fazla gibi görünüyor. Bugün sahaya çıkarken 8 maçımızın hepsini kazanmamız gerektiğini söyledik birbirimize. Takım arkadaşlarım çok güzel oynadı. Güzel bir maç oldu. Averaj olarak 5-0 önemli bir galibiyet. Hem averajımızı da düzeltmek istiyoruz. İkili averajda Galatasaray ile eşitiz ama genel averaj devreye girecek. Bunlar ufak hesaplar ama ileride konuşulacak.

Matematiksel olarak şu anda her şey mümkün. Herkes birbirleriyle oynayacak. Biz kazanıp rakiplerimizin alacakları sonucu bekleyeceğiz.

Fotomaç
14 5 gollü mesaj: Ben de varım
5 gollü mesaj: Ben de varım

Sarı-lacivertliler, çekinerek gittiği deplasmanda Soldado (2), Aatıf, Şener ve Giuliano ile sezonun en farklı galibiyetini aldı. Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağını gösterdi

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, Kayserispor’u deplasmanda 5-0 yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Karşılaşmaya ev sahibi hücum presle hızlı başladı. Deniz Türüç’ün müsait durumda auta gönderdiği topun ardından Fenerbahçe ilk tehlikeli atağında golü buldu. 8’de Mehmet Topal’ın pasıyla defansın arkasına sarkan Soldado, topu köşeye bıraktı: 0-1. Bu gol adeta maçın seyrini değiştirdi. Dört dakika sonra Aatıf ceza sahası dışından nefis bir şutla farkı ikiye çıkardı: 0-2.
15
FARK YENİDEN 6!

Oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren Fenerbahçe, ilk yarı biterken Soldado’nun tekrar sahne almasıyla soyunma odasına 3-0 önde gitti. Gol yağmuru ikinci yarıda da devam etti. Şener ve Giuliano’nun sayıları maçın skorunu ilan etti: 0-5. Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 51’e çıkararak lider Galatasaray ile farkı yeniden 6’ya indirdi. Avrupa’ya açılma mücadelesi veren Kayserispor ise Trabzonspor’un yenildiği haftada fırsatı kullanamadı ve 41 puanda kaldı. Fenerbahçe 28. haftada Kadıköy’de Osmanlıspor’u ağırlayacak. Kayserispor ise Trabzonspor’a konuk olacak.

Fotomaç
16 Şanslı şut!
Şanslı şut!

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Vincent Janssen, Kayserispor maçında müthiş bir gole imza atan takım arkadaşı Aatif Chahechouhe’yi esprili bir mesajla kutladı
Aatıf’ın golüne takım arkadaşı Vincent Janssen’den ilginç bir yorum geldi. Hollandalı yıldız, instagram hesabından televizyonda maçı izlerken çekilmiş fotoğrafın altına, "Lucky shot" (şanslı şut) yazdı.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...