Son Dakika Fenerbahçe Haberleri (20 Ekim 2019)

FutbolArena - Süper Lig’de hafta sonu Denizlispor ile karşılaşacak Fenerbahçe’ye 2 yıldız isminden müjdeli haber geldi. Fenerbahçe haberleri sizler için derlememizde. 

1 ANDONE, FENERBAHÇE’NİN KAPISINDAN DÖNMÜŞ
ANDONE, FENERBAHÇE’NİN KAPISINDAN DÖNMÜŞ
Rumen oyuncu Andone’yi isteyen Fenerbahçe, "1 gol atan Slimani’nin yerine 2 gol atan Andone’yi alırsak eleştiriliriz" düşüncesi ile transferden vazgeçmiş
2 DENİZLİSPOR-FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL İLK 11’LERİ
DENİZLİSPOR-FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL İLK 11’LERİ
Denizlispor muhtemel 11’i: Stachowiak, Tiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Bergdich, Sapunaru, Zeki Yavru, Murawski, Olcay Şahan, Sackey, Barrow, Hadi Sacko

Fenerbahçe muhtemel 11’i: Altay, Isla, Zanka, Jailson, Hasan Ali, Gustavo, Ozan Tufan, Miha Zajc, Garry Rodrigues, Deniz, Muriqi
3 FIRAT AYDINUS İLE İLK KEZ
FIRAT AYDINUS İLE İLK KEZ
Ligimizin tecrübeli hakemlerinden Fırat Aydınus, kariyerinde ilk kez Denizlispor ile Fenerbahçe arasındaki bir lig maçında düdük çalacak.
4 KANARYA 6 MAÇTIR MAĞLUP OLMUYOR
KANARYA 6 MAÇTIR MAĞLUP OLMUYOR
Mart 2005’ten bu yana Denizlispor’a Süper Lig’de yenilmeyen Fenerbahçe, bu süreçte 7 galibiyet ve 3 beraberlik aldı, son 6 karşılaşmasında da rakibine puan vermedi.

Fanatik
5 KAPTAN DÜMENE GEÇİYOR
KAPTAN DÜMENE GEÇİYOR
A Milli Takımımız’ın Arnavutluk maçında kaburgasından sakatlanan Emre Belözoğlu, Sarı-Lacivertliler’i bu akşam Denizlispor deplasmanında da yalnız bırakmadı.
6 HASAN ALİ KALDIRIM SÜRE ALACAK
HASAN ALİ KALDIRIM SÜRE ALACAK
Sezon öncesi Almanya’da oynanan AUDI Cup’taki Bayern Münih karşılaşmasında sakatlanan Hasan Ali Kaldırım’ın, bu akşamki Denizlispor mücadelesiyle birlikte sahalara dönmesi bekleniyor.
7 A SPOR’A ENGELLEME
A SPOR’A ENGELLEME
Fenerbahçe kafilesinin dün Denizli’ye indiği dakikalarda havalimanında gerginlik yaşandı. Kendisini Denizli Fenerbahçeliler Derneği’nden olarak tanıtan bir şahıs A Spor muhabiri Ata Gündüz Kurşun’un havalimanında yayın yapmasını engellemeye çalıştı.

Sabah

Futbolarena anasayfasından devam...