Soldado, Göztepe maçında oynayacak mı?

FutbolArena - Fenerbahçe’nin yeni transferi Soldado’nun Göztepe maçında oynayıp oynayamayacağıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

1
2017 - 2018 sezonuna Göztepe maçıyla başlayacak olan Fenerbahçe’de, en çok merak edilen konu, yeni transferlerin ne durumda olduğu.
2
Çarşamba gecesi İstanbul’a gelen ve dün sağlık kontrolünden geçtikten sonra takımla birlikte ilk kez idmana çıkan yeni transfer Soldado, Göztepe maçının kadrosunda yer almayacak.
3
Ancak kafilede yer almak isteyen İspanyol golcünün, takımla birlikte İzmir’e gideceği belirtildi. Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım’ın ise deplasmanda yer almayacağı kaydedildi.
4
Soldado transferine kadar ileri uçta neredeyse alternatifsiz kalmasına karşın, sakatlığı nedeniyle resmi maçlarda yalnızca 28 dakika süre alabilen Robin van Persie, Göztepe müsabakasıyla birlikte yeniden formasına kavuşuyor.
5
Hollandalı yıldızın, İzmir deplasmanında sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyor.
6
14 yıl aradan sonra Süper Lig’e yükselen Göztepe, Fenerbahçe’yi 6 bin 500 kişilik Bornova Doğanlar Stadı’nda ağırlayacak.
7
Ev sahibi ekibin cezası nedeniyle seyircisinin yer alamayacağı karşılaşmada, tribünlerde yalnızca 300 kişilik Fenerbahçe taraftarı bulunacak.

Futbolarena anasayfasından devam...