Fenerbahçe'de tarihi karar! Aziz Yıldırım açıkladı

FutbolArena - Fenerbahçe üyeleriyle bir araya gelen Aziz Yıldırım, seçimli kongrenin Ülker Stadyumu’nda yapılacağını açıkladı.  

1 Fenerbahçe’de tarihi karar! Aziz Yıldırım açıkladı
Fenerbahçe’de tarihi karar! Aziz Yıldırım açıkladı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, seçimli kongre öncesi kendisini destekleyen üyelerle toplantı gerçekleştirdi.
2
Kürsüde konuşma yapan Aziz Yıldırım, başkan adayı Ali Koç ile yarışacağı seçimli kongrenin Ülker Stadyumu’nda yapılacağını duyurdu. Türk futbolunda ilk kez bir seçimli kongre stadyumda gerçekleşecek.
3
Üyelere seslenen Aziz Yıldırım, Hep mutlu değil, mutsuz günlerimiz de oldu. 20 yılın hesabını yaptığımda şunu görüyorum, 20 yıl benim için bir şereftir, onurdur. Aileme bırakabileceğim en büyük şeydir. 2001 yılında ailem benden başkanlığı bırakmamı istedi.
4
Kızım mezun oldu, mezuniyet törenine gidemedim. Çünkü Samsun’ aşampiyonluk maçına gittim. Kızım bana "Sen bizi mi çok seviyorsun Fenerbahçe’ yi mi?" dedi. Bırakmamam için taraftarlar yürüdü, baskılar oldu. Ben de devam ettim." dedi.

3 Temmuz süreci ve 15 Temmuz darbe girişimine değinen Aziz Yıldırım, "3 Temmuz’ da bir deprem yaşandı. 3 Temmuz’ daki direniş, 15 Temmuz’ da tüm vatandaşlarımıza feyz oldu ve sokağa döküldüler. Yargıtay kararı hala sonuçlanmadı. Hala ne olacağını bilmiyoruz. Biz endişeliyiz ve rahat değilim. Bu dava bittiği anda hepimiz hukuk yönünden temize çıkmış olacağız. Maddi ve manevi kayıpların mücadelesi başlayacak. Bu mücadeleyi başlatmak ve sonraki arkadaşlara devam ettirmek için son kez 1 dönem daha adayım." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...