Fenerbahçe'de son dakika! Janssen ve Soldado...

 FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig’in 16. haftasında Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.  

1
Sarı-Lacivertlilerde sakatlık geçiren Vincent Janssen ve Roberto Soldado’nun son durumu belli oldu.
2
Fenerbahçe’nin iki golcü futbolcusu Vincent Janssen ve Roberto Soldado’nun sakatlığının ne durumda olduğu merak konusu haline gelmişti.
3
Bugün yapılan antrenmanda Fenerbahçe’de bir iyi bir kötü haber var.
4

Fenerbahçe’de Vincent Janssen’in ağrıları nedeniyle son antrenmanda ayrı çalışırken İspanyol golcü Roberto Soldado çalışmalara katıldı.
5
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, pazartesi günü oynayacakları Karabükspor maçı öncesinde forvet hattında kimi oynatacağına bu 2 oyuncunun sakatlık durumuna göre karar verecek.
6

Sezon başından beri Fenerbahçe ile 11 karşılaşmada 804 dakika süre alan Hollandalı golcü Vincent Janssen, bu süreçte Fenerbahçe forması altında 3 gol, 4 asistlik performan sergiledi. Hollandalı golcünün bonservisi alınmazsa sezon sonu Tottenham takımına geri dönecek.
7

Futbolarena anasayfasından devam...