Fernandao maç sonu Soldado'ya mesaj yolladı

Fernandao, 100. kez Fenerbahçe formasını giydiği Sivasspor maçından sonra takım arkadaşı Roberto Soldado hakkında konuştu.

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında konuk olduğu Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Sarı lacivertli takımda Roberto Soldado'nun yerine oyuna giren Fernandao, maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Fernandao, Sivasspor - Fenerbahçe maç sonu açıklamaları


Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fernandao, Sivasspor maçının ikinci yarısında oyuna girdi ve dalya dedi. Sarı lacivertli formayla 100. maçına çıkan golcü futbolcu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ"

Fernandao maç sonu yorumunda, "100 maçı tamamladığım için çok mutluyum. Galibiyetten dolayı daha da çok mutluyum. Amacımız buydu ve istediğimizi aldık. Sonuna kadar savaşacağız. Üstümüze düşeni yapıp galibiyetleri alırsak eminim ki bu yarışta sonuna kadar olacağız." dedi.

Soldado ile forma rekabetinde olduğu sorusu üzerine ise, "Rekabet iyidir. Biz her şeyden önce çok iyi arkadaşız. Kim oynarsa oynasın aramızda kötü bir rekabet yok. İkimizin de amacı oynayıp Fenerbahçe'ye katkıda bulunmak" ifadelerini kullandı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri