Ferdi Kadıoğlu'ndan transfer itirafı! "Hocam istedi"

Fenerbahçe'de fazla süre şansı bulamayan Ferdi Kadıoğlu, Hollanda basınına açıklamalarda bulundu.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın fazla forma aşnsı vermediği için eleştirildiği Ferdi Kadıoğlu, Hollanda basınına açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu geçen kış ve bu yaz aylarında takımdan ayrılmayı düşündüğünü ancak teknik direktör Ersun Yanal'ın kendisini bırakmadığını söyledi.

Fenerbahçe Haberleri: Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?


Hollanda'da Voetbal International'a açıklamalarda bulunan Ferdi Kadıoğlu, takımda kaldığı için pişman olup olmadığı yönünde gelen soruya "Hiçbir şeyden pişman değilim. Elbette daha fazla oynamak istiyorum ama aynı zamanda da kendimi geliştiriyorum." şeklinde yanıt verdi.

Sezon başı kampındaki performansı sonrası hocası tarafından kadroda tutulmak istendiğini belirten Ferdi Kadıoğlu, "Daha güçlü ve olgun bir hale geldim. Türkiye'de en iyi oyuncularla sahada olduğumuzu unutmayın. NEC biraz daha farklı bir seviyedeydi. Yine de burada ilk 4 maçta oynadım. Kendimi güvende hissediyorum. Geçen kış hocamız takımda kalmamı istedi. Bana güven verdi ve ben de şans yakalamak için kalmak istedim." dedi.

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'de bu sezon 4 lig maçında toplam 87 dakika süre aldı ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri