Ferdi Kadıoğlu pes etmedi! Bakın 2 ay önce ne söylemişti

Fenerbahçe'nin, Gençlerbirliği'ni 5-2 mağlup ettiği maçta en çok konuşulan isimlerin başında ikinci yarına oyuna giren ve son derece güzel bir gol atan Ferdi Kadıoğlu geldi. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig 14. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni 5-2 mağlup etti. Fenerbahçe'de ikinci yarıda oyuna giren Ferdi Kadıoğlu attı müthiş gol ve performansıyla tribünlerden büyük alkış aldı.


Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçı Ferdi Kadıoğlu'nun golü


Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ferdi Kadıoğlu'na sezon başından bu yana forma şansı vermediği için bu konuda eleştirilirken, Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında Serdar Aziz'in sakatlığından dolayı deneyimli teknik adam Ferdi'yi oyuna aldı.

ERSUN YANAL: "OFANSİF HAMLE YAPMAK DÜŞÜNCEMİZ VARDI"

Ersun Yanal basın toplantısında Serdar Aziz'in yerine neden Adil Rami tercih edilmedi? sorusuna, "Oyuncu değişikliğindeki bizim tarzımız stoper almak değil, ofansif hamle düşündük. Ya Deniz, ya Ferdi olacaktı. Belki orta saha düşünülebilirdi ama ofansif bir hamle yaptık." yanıtını verirken, Ferdi Kadıoğlu hakkında ise bundan böyle daha çok süre alacak diye konuştu.



HAMZA HAMZAOĞLU'NDAN FERDİ KADIOĞLU'NA ÖZEL TEBRİK

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Fenerbahçe maçının ardından düzenlediği basın toplantısında genç futbolcu Ferdi Kadıoğlu hakkında, "en Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Ferdi'yi tebrik ediyorum. Böyle bir genç yeteneğin, yeteneklerini doğru ve iyi bir şekilde kullandığı için hem onu, hem de Ferdi'yi bulanları tebrik ediyorum." diye konuştu.

SÜPER LİG'DE 2 İSABETLİ ŞUT 2 GOL

Öte yandan Opta verilerine göre, Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de rakip kaleye attığı 2 isabetli şut da gol oldu. Ferdi Kadıoğlu ligde totalde ligde 139 dakikada 2 gol attı, 1 asist yaptı.



FERDİ KADIOĞLU'NUN EKİM AYINDA HOLLANDA BASININA VERDİĞİ RÖPORTAJ:

Genç futbolcu Fenerbahçe'de forma şansı bulamadığı için Türkiye'ye gittiği için "Pişman mısın?" yönündeki soruya, ""Hiçbir şeyden pişman değilim. Elbette daha fazla oynamak istiyorum ama aynı zamanda da kendimi geliştiriyorum. Daha güçlü ve olgun bir hale geldim. Türkiye'de en iyi oyuncularla sahada olduğumuzu unutmayın. NEC biraz daha farklı bir seviyedeydi. Yine de burada ilk 4 maçta oynadım. Kendimi güvende hissediyorum. Geçen kış hocamız takımda kalmamı istedi. Bana güven verdi ve ben de şans yakalamak için kalmak istedim." yanıtını vermişti.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri