Fenerbahçe'ye Yassin Ayoub için transfer mesajı

Feyenoord teknik direktörü Van Bronckhorst, ismi Fenerbahçe ile anılan Yassin Ayoub hakkında konuştu.

FutbolArena Dış Haberler - Başta Fenerbahçe olmak üzere Türk kulüplerinin transfer gözdesi olduğu iddia edilen Yassin Ayoub için Feyenoord cephesinden açıklama geldi. Feyenoord teknik direktörü Van Bronckhorst, transfer dönemi öncesi oyuncusuyla yaptığı görüşmeyi açıkladı. Fenerbahçe Transfer gündemindeki son dakika gelişmeleri FutbolArena'da.

Yassin Ayoub, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?


Hollanda basınından AD.nl sitesinin haberine göre Feyenoord teknik direktörü Van Bronckhorst, ismi Fenerbahçe ile anılan Yassin Ayoub hakkında konuştu. Oyuncu ile görüştüğünü söyleyen Hollandalı çalıştırıcı, "Yassin Ayoub ile görüştüğümde bana ayrılmak istediğini söylemedi. Ondan böyle bir sinyal de almadım. Her şeyi açıklayamıyorum. Gizemli bir şey yok ama gizlilik mevzuatı var." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yanı sıra Bursaspor, Trabzonspor ve Kasımpaşa'nın da Ocak ayındaki transfer dönemi öncesi Yassin Ayoub ile yakından ilgilendiği ön sürülüyor.


Yassin Ayoub kimdir?


Fyenoord'da forma giyen Yassin Ayoub 24 yaşında ve orta saha mevkinde görev yapıyor. Feyenoord ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcu bu sezon ligde 8 maçta 1 gol attı, 2 asist yaptı. Yassin Ayoub toplamda ise bu sezon Feyenoord formasıyla 14 maçta 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri