Fenerbahçe'ye transferde Matz Sels iddiası

Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları kapsamında Newcastle United'ın kalecisi Matz Sels ile ilgilendiği öne sürüldü.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertlilerin kaleci transferiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin Newcastle United'ın kalecisi Matz Sels ile ilgilendiği öne sürüldü.

Fenerbahçe, Matz Sels'i transfer edecek mi?


Fenerbahçe'nin kaleci transferi konusunda David Ospina ve Carlos Kameni ile anlaşmaya yakın olduğu haberleri gelirken, İngiltere'den sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Newcastle United forması giyen 25 yaşındaki kaleci Matz Sels'in sarı lacivertlilerin gündeminde olduğu yazıldı. Fenerbahçe'nin oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralamak istediği ancak İngiliz ekibinin kiralama teklifine sıcak bakmadığı belirtildi. Matz Sels'e ayrıca Belçika'dan da teklifler olduğu ancak Fenerbahçe'nin teklifinin daha cazip olduğu vurgulandı.

Sarı lacivertli takımda yaşanan son dakika gelişmelerini Fenerbahçe Haberleri sekmesinden okuyabilirsiniz.

Matz Sels kimdir, kaç yaşında, kariyeri? Matz Sels transfermarkt


Futbola Lierse alt yapısında başlayan Matz Sels, 2014 yılında Gent takımına oradan da 2 yıl sonra Newcastle United'a transfer oldu. Bu sezon 18 resmi maçta görev alan 25 yaşındaki Matz Sels'in 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Matz Sels Transfermarkt verilerine göre 6 milyon Euro piyasa değerine sahip.


Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri