Fenerbahçe'ye sürpriz transfer teklifi! Reyes'e karşı Zelarayan

Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer planlaması yapılırken ismi gündeme gelen Lucas Zelarayan için Tigres'in sürpriz bir planı olduğu iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer planlaması yapılırken, ocak ayında kiralık olarak Leganes'e gönderilen Diego Reyes de kadroda düşünülmüyor. Meksikalı stoperle ilgili ülkesinde sürpriz bir transfer iddiasına yer verildi. Tigres kulübünün Diego Reyes'e talip olduğu ve bu transfer için Fenerbahçe'ye Lucas Zelarayan'ı da kapsiyan bir teklif yapacağı öne sürüldü.

Fenerbahçe Haberleri: Lucas Zelarayan, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?


Fenerbahçe'nin Leganes'e kiraladığı Diego Reyes'e ülkesi Meksika'dan Tigres talip oldu. Meksika basınında yer alan haberlere göre, Tigres'in Fenerbahçe'nin talip olduğu Lucas Zelarayan'ı bu transferde sarı lacivertlilere önerebileceği iddia edildi. Sezon sonunda Tigres'in Fenerbahçe ile temasa geçerek transfer konusunda resmi teklifini yapacağı belitildi.

Lucas Zelarayan kimdir, kaç yaşında?


Kariyerine ülkesi Arjantin'de Belgrano takımında başlayan Lucas Zelarayan, 2016 yılında Tigres'e transfer oldu. Bu sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Lucas Zelarayan, 21 resmi maçta 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri