Fenerbahçe'ye Juan Mata için transferde 2 rakip

Fenerbahçe'nin geçmiş transfer döneminde de ilgilendiği iddia edilen Juan Mata konusunda yeni iddialar ortaya atıldı.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediği performansı sergileyemeyen Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlaması yapılıyor. Sarı lacivertli kulübün geçmiş transfer dönemlerinde de ilgilendiği Juan Mata'yı gündeminden çıkarmadığı ve yaz aylarında yeni bir girişim yapacağı iddia edildi. Manchester United ile sözleşmesi sona erecek olan İspanyol futbolcu için ülkesinden de teklifler geldiği öne sürüldü.

Fenerbahçe Haberleri: Juan Mata, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?


Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Manchester United ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Juan Mata'nın transferi için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sezon bitmeden harekete geçen Fenerbahçe'nin Juan Mata transferinde iki rakibi olduğu belirtildi. Sevilla ve Valencia'nın da transfer etmek istediği futbolcu için şu anda en cazip teklifi yapan kulübün Fenerbahçe olduğu iddia edildi.

FENERBAHÇE RİZESPOR MAÇ SONU DEĞERLENDİRMELERİ



Fenerbahçe Haberleri: Ahmed Hegazy, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?


Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer planlaması doğrultusunda çalışmalar başlarken gündeme sürpriz bir isim geldi. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, WBA forması giyen Mısırlı stoper Ahmed Hegazy ile ilgilendiği iddia edildi. Mısır Milli Takımı'nda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve İngiltere'ye transfer olan 28 yaşındaki savunmacıyı Real Madrid'in de takip ettiği iddia edildi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri