Fenerbahçe'ye Emre Mor transferinde sevindirici haber! Hannover

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği isimlerden biri olan genç yıldız Emre Mor ile ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu konuşulan Emre Mor ile ilgili oyuncuya talip olan Hannover cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Emre Mor hangi takıma transfer olacak?


Bu sezon yeniden Bundesliga'ya yükselen Hannover, milli yıldızımız Emre Mor'a talip olmuştu. Oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Hannover, Dortmund'dan hiç beklemediği bir cevabı aldı. Geçen sezon başında takıma katılan ve yeterli süre alamayan Emre Mor için Dortmund kulübü 20 milyon Euro bonservis bedeli istedi.

Bu gelişme üzere Hannover, Emre Mor defterini tamamen kapattı ve yeni arayışlara girdi. Hannover Sportif Direktörü Horst Heldt yaptığı açıklamada; ''Transferlere devam edeceğiz ancak hiçbir oyuncu için 20 milyon Euro bonservis parası ödemeyeceğiz'' dedi.

Emre Mor kimdir? Yaşı ve kariyeri


1997 yılında Danimarka'da dünyaya gelen 19 yaşında Emre Mor, Borussia Dortmund forması giyiyor.Futbola Danimarka'da başlayan Emre Mor, Lyngby altyapısından 2015 yılında Nordsjaelland'a transfer oldu. 2015 yılında A Takıma yükselen Emre Mor, gösterdiği performansın ardından 1 yıl içerisinde Milli Takıma yükseldi ve Borussia Dortmund'a transfer oldu. Alman kulübü, genç futbolcu için 10 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Bu sezon 8 lig maçında forma giyen Emre Mor 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili son dakika gelişmelerine Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri