Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Sakıb Aytaç hayalini açıkladı

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki futbolculardan biri olduğu öne sürülen Antalyasporlu Sakıb Aytaç önemli açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Fenerbahçe'nin transfer listesindeki futbolculardan biri olarak öne sürülen Antalyaspor'un sol beki Sakıb Aytaç kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. beIN Sports'a konuşan Antalyaspor futbolcusu Sakıb şu sözleri söyledi:

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'dan Sakıb transferi


"Transferimle ilgili henüz hiçbir kulüple veya kimseyle görüşmedim. Direkt bana gelen bir teklif de yok. Kulübümle de bu konuyu görüşmedim. Yönetim bana 2 ay önce teklif olduğunu söylemişti sadece, o kadar. Ben Antalyaspor'da mutluyum. Tabi ki her futbolcu gibi ben de büyük takımda oynama isterim. Eğer bir teklif gelir ve kulübüm izin verir, onların da mutlu olacağı bir durum yaşanırsa teklifi kabul ederim." diye konuştu.


Antalyasporlu Sakıb Aytaç kimdir, transfermarkt


Antalyaspor'da forma giyen 25 yaşındaki Sakıb Aytaç sol bekte forma giyiyor. Ayrıca stoper ve orta sahanın solunda da forma giyebilen başarılı sol bek 1.87 boyunda. Antalyaspor ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sakıb Aytaç geçtiğimiz sezon 28 maçta forma giydi ve 2 asist yaptı. Sakıb Aytaç'ın transfermarkt piyasa değeri 1.25 milyon euro olarak gösteriliyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili son dakika gelişmelerine Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri