Aykut Kocaman oyuncularıyla konuştu! Eğer kazanırsak...

FutbolArena - Fenerbahçe, Antalyaspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını tamamlayarak Antalya’ya ulaştı. 

1
Rakipleri birbirleriyle kapışırken aradaki puan farkını azaltma şansını bulan Kanarya evindeki Demir Grup Sivas galibiyeti ile keyiflenmişti.

2
Bu sezon art arda maç kazanmakta zorlanan sarı-lacivertliler, yönetim krizi yaşayan ve sakat oyuncuları bulunan Akdeniz ekibini deplasmanda yenmeyi hedefliyor.

3
Sivas maçında dizinin üzerine kötü düşen ve ağrıları olan Vincent Janssen yok. Yerine son maçta hat-trick yapan İspanyol forvet Roberto Soldado forma giyecek.

4
Kanarya’da ayrıca Mauricio İsla ve Mathieu Valbuena’nın da sakatlıkları geçti. Fransız kanat oyuncusunun da ilk 11’de başlayacağı tahmin ediliyor.

5
Fenerbahçe’nin hocası Aykut Kocaman maç öncesi öğrencileriyle konuştu. Kocaman "Fırsat maçımız. Bu haftaları kazanarak geçmeliyiz. Rakipler de birbirleriyle oynayacak. Bumaçları alırsak şampiyonluğun en büyük adayı oluruz" dedi.

6
Düşme hattına yakın olan Akdeniz ekibi sıkıntılı. Başkan Ali Şafak Öztürk’ün gözyaşlarıyla kongreye gideceklerini söylemişti. Saha içi de sorunlu. Salih Dursun, Zeki Yıldırım, Johan Djourou ve Sandro yok.

7
Sarı-lacivertlilerde 3 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Hasan Ali Kaldırım, Vincent Janssen ve Roman Neustadter’in 3’er sarı kartı var.

8
Bu oyuncular Antalyaspor karşılaşmasında şans bulup sarı kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta Ülker Stadı’nda oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler.

9
Fenerbahçe ile Antalyaspor bugüne kadar 42 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda sarı-lacivertlilerin rakibine 28-7’lik üstünlüğü bulunuyor. Kanarya’nın 77 golüne Akdeniz temsilcisi 36 golle karşılık verdi.

10
Akdeniz ekibi, Süper Lig’de son 3 maçta Fenerbahçe’yi devirmeyi başardı. Antalyaspor 2015-16 sezonunun ikinci yarısında 4-2 yendi sarı-lacivertlileri hem evinde hem deplasmanda 1-0 mağlup etmişti. (Fotomaç)

Futbolarena anasayfasından devam...