Fenerbahçe'nin transfer gözdesi Oliver Giroud imzayı attı

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Oliver Giroud, Chelsea ile yeni sözleşme imzaladı.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe yeni sezon öncesi golcü arayışlarını sürdürürken, uzun zamandır sarı lacivertli kulüple anılan Oliver Giroud geleceği hakkında sürpriz bir adım attı. Sözleşmesinin son aylarına giren Fransız futbolcu, yeni kontrata imzasını attı.

Giroud, Fenerbahçe'ye gelecek mi?


Fransız basınından Telefoot sitesinin haberine göre Oliver Giroud, Chelsea'nin aldığı transfer yasağını avantaja çevirdi. Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Oliver Giroud, Chelsea ile yeni sözleşme imzaladı.

AYRILMAK İÇİN GÜN SAYIYORDU

Forma şansı bulamamaktan şikayet eden ve ülkesine geri dönebileceğini ifade eden Fransız yıldız, Chelsea'nin transfer sorunları yaşamasıyla kıymete bindi. Nice kulübüne imza atması gündeme gelen Oliver Giroud, yaşananların ardından Chelsea'nin sunduğu yeni sözleşme teklifini kabul etti.

GİROUD: "FRANSA'YA DÖNEBİLİRİM"

Chelsea'den ayrılma konusunda sinyaller veren Fransız futbolcu geçtiğimiz aylarda "Ben ocak ayından bu yana oynamaya çalışıyorum. Sadece Avrupa Ligi maçlarında oynayacağımı biliyorum ve bu konuda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Chelsea'den başka bir takıma gitmek beni rahatsız etmez. Daha fazla oynadığım sürece Fransa'ya da dönebilirim." ifadelerini kullanmıştı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri