Fenerbahçe'nin şike kumpas davası hakimlerinden Bülent Kınay gözaltına alındı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da yargılandığı şike kumpas davasının hakimlerinden Bülent Kınay, Yunanistan'a kaçarken yakalandı. 

FutbolArena - Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da yargılandığı şike kumpas davasına bakan hakim Bülent Kınay ile birlikte Ergenekon hakimlerinden Fatih Mehmet Uslu, Yunanistan'a kaçarken yakalanarak gözaltına alındılar. AA'nın geçtiği son dakika bilgisinde şüphelisi, haklarında yakalama kararı olan eski iki hakim, Yunanistan'a kaçmak üzereyken yakalandı.


Fenerbahçe şike kumpas davası hakimler kimler?


AA'nın geçtiği son dakik ahaberine göre; hakim ve savcıların kaçacağı bilgisi üzerine Edirne Jandarma Komutanlığı istihbarat şubesi ekipleri Yunanistan'a kaçma girişimindeki bir gruba operasyon düzenledi. Aralarında Pakistan uyrukluların da olduğu grubun içerisinde yakalanan 2 Türk vatandaşının sorgusunda yakalama kararları bulunan eski hakimler Bülent Kınay ve Fatih Mehmet Uslu olduğu anlaşıldı.


Öte yandan söz konusu iddiaya göre Bülent Kınay ve Fatih Mehmet Uslu Yunanistan'a kaçmak için insan kaçakçılarına 3 bin euro verdi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri