Fenerbahçe'nin Sayyadmanesh transferi ve bonservisi açıklandı!

Fenerbahçe, İran'da forma giyen 17 yaşındaki forvet oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh'i 850 bin dolar bonservis bedeli ile transfer etti.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe yeni sezon için Allahyar Sayyadmanesh transferini resmen tamamladı. Ersun Yanal ile gelecek sezonun kadrosunu kurmaya başlayan Fenerbahçe, Allahyar Sayyadmanesh'i transfer etti. İran Kulübü Esteghlal'in yöneticisi, Fenerbahçe ile Allahyar Sayyadmanesh transferini tamamladıklarını açıkladı.

Fenerbahçe Allahyar Sayyadmanesh'i transfer etti mi?


İran basınına konuşan Esteghlal kulübünün yöneticisi İsmail Khalilzadeh, "Evet haberler doğru. Allahyar Sayyadmanesh'i Fenerbahçe'ye sattık. Bonservis bedeli olarak 850 bin dolar aldık. Fenerbahçe parayı ödedi. Sezon sonunda Allahyar Sayyadmanesh, Fenerbahçe'ye gidecek." dedi.

Fenerbahçe böylelikle gelecek sezonun ilk transferini yapmış oldu. 17 yaşındaki golcü futbolcuyu yatırım transferi olarak Fenerbahçe'nin Allahyar Sayyadmanesh'e as kadroda yer verme ihtimali sezon öncesi kampında belli olacak.

Allahyar Sayyadmanesh kimdir? Allahyar Sayyadmanesh golleri


Allahyar Sayyadmanesh 17 yaşında ve santrfor mevkinde forma giyiyor. Allahyar Sayyadmanesh 1.82 bnoyunda. Allahyar Sayyadmanesh şu anda İran'ın İstiklal takımıdna oynuyor. Daha önce İran'ın Padideh ve Saipa U19 takımlarında forma giyen genç futbolcu, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 17 maçta 821 dakika sahada kalırken, 2 gol attı ve 2 asist yaptı. İranlı forvet Allahyar Sayyadmanesh, yakın zaman önce İngiliz basınında Guardian tarafından potansiyeli yüksek 60 genç futbolcu arasında gösterildi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri