Fenerbahçe'nin Ricardo Rodriguez transferinde son durum

Fenerbahçe'nin Ricardo Rodriguez transferinde geri adım attığı iddia edildi.

FutbolArena - Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları devam ederken bir yandan da TFF ile harcama limiti konusundaki görüşmeler sürüyor. Sarı lacivertlilerin ilgilendiği futbolculardan biri olan Ricardo Rodriguez için İtalyan basınından yeni bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe Haberleri: Ricardo Rodriguez, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?


Sky Sport Italia'da yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin ilgilendiği Ricardo Rodriguez için yeni gelişmeler yaşanıyor. PSV'nin de talip olduğu ancak oyuncunun Fenerbahçe'ye transfer olmak istemesi nedeniyle Hollanda ekibinin geri adım attığı iddia edilmişti. Fenerbahçe'nin harcama limiti konusundaki sıkıntısını çözmesi halinde transferin biteceği yazılmıştı. Fakat son iddiaya göre sarı lacivertliler Rodriguez transferinde geri adım attı. Milan'a şu ana kadar resmi teklif yapılmadığı kaydedildi.

NAPOLI DEVREYE GİRDİ

Öte yandan Milan News'ten Gazeteci Antonio Vitiello'nun haberine göre Napoli de Rodriguez için devreye girdi. Napoli'nin satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle oyuncuyu transfer etmeye yakın olduğu iddia edildi.


Ricardo Rodriguez kimdir?


2017 yılında Wolfsburg'dan, Milan'a transfer olan Ricardo Rodriguez, 27 yaşında ve sol bek mevkinde görev yapıyor. Zurich altyapısından yetişen ve uzun yıllar burada oynayan İsviçreli doğumlu futbolcu bu sezon Milan'da fazla forma şansı bulamadı. Ricardo Rodriguez, Milan formasıyla Serie A'da bu sezon 5 maça çıktı. Ricardo Rodriguez'in transfermarkt güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterildi.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri