Fenerbahçe'nin rakibi Sturm Graz'dan itiraf

Sturm Graz Teknik Direktörü Foda, Fenerbahçe'ye kaybettikleri maçın ardından konuştu. 

FutbolArena - Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Sturm Graz'ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında Avusturya temsilcisinin teknik direktörü Foda açıklamalarda bulundu.

Sturm Graz 1-2 Fenerbahçe maç sonu teknik direktör Foda'nın açıklamaları


Sturm Graz Teknik Direktörü Franco Foda, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettikleri için büyük bir üzüntü duyduklarını söyledi.

"ELİMİZ BOŞ KALDI"

Çok acı bir durum. Böyle güzel bir oyun sonunda elimiz boş kaldı. İyi başladık ve hak ederek öne geçtik. Hatta 2-0 öne geçebilirdik. Zulechner'in sakatlığından sonra kontrolü kaybettik.

"ELİMİZ BOŞ DURUMDAYIZ"

"İkinci yarı baskılı oynadık ama oyunu çeviremedik. Gol pozisyonlarını maalesef değerlendiremedik. Oyuncularım çok üzüntülü bir durumda. Maalesef elimiz boş durumdayız.

"FENERBAHÇE MLADOST'TAN DAHA GÜÇLÜ"

Seyircilerimize teşekkür ederiz. Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. Mladost'tan daha güçlü bir takım Fenerbahçe. Maç 2-2 olsaydı iyi olacaktı. Şimdi çok zor olacak ama bir sürpriz her zaman olabilir. Zor olacak ama turu geçmemiz mümkün. Yorgun bir dönemden çıkmamıza rağmen sonlara doğru baskı uyguladık. Maalesef kendimizi mükafatlandıramadık."

Sarı Lacivertli takımla ilgili son dakika gelişmelerine Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri