Fenerbahçe'nin rakibi Sturm Graz'dan gönderme

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Sturm Graz'dan zorlu maç öncesi iddialı açıklamalar geldi. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Sturm Graz, Avusturya Ligi'nin ilk hafta maçında St Polten karşısında galip gelerek lige 3 puanla başladı. Sturm Graz'da, St Polten maçının ardından gözler şimdi Fenerbahçe müsabakasına çevrildi. Bir önceki turda Karadağ temsilcisi Mladost'u eleyen Avusturya temsilcisinden sarı lacivertliler hakkında açıklama geldi.


Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakibi Sturm Graz'dan haberler


Fenerbahçe'nin rakibi Sturm Graz'ın Alman Teknik Direktörü Foda, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Foda, "Ligde galibiyetle başladığımız için mutluyuz. St Polten maçında özellikle taraftarımızın desteği çok önemliydi. Fenerbahçe maçında da böyle olacaktır. Rakibimiz güçlü bir takım ama henüz ligleri başlamadı ve hazırlık maçlarına bakılırsa istenilen seviyede değiller. Bu bizim için avantaj." diye konuştu.

STURM GRAZ'DAN GERİ DÖNÜŞ

Avusturya Bundesliga'da yeni sezonun ilk maçında sahasında St. Pölten'i ağırlayacan Sturm Graz, art arda yediği gollerle şok yaşadı.

St Pölten'in tecrübeli oyuncusu Lukas Thürauer 2 ve 12. dakikalarda attığı gollerle deplasmanda takımını 0-2 öne geçirdi.Sturm Graz 16. dakikada Philipp Zulechner'in attığı golle maçta farkı bire indirdi ve ilk yarı 2-1 tamamlandı. 2. yarıda ise Sturm Graz baskısı vardı.

60. dakikada Stefan Hierlander maça beraberliği getirirken, 90. dakikada Peter Zulj penaltıdan attığı golle Sturm Graz'ın maçı 3-2 kazanmasını sağladı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili son dakika gelişmelerine Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri