Fenerbahçe'nin Luiz Gustavo transferinde son dakika

Transferin maliyetinin yüksek olması nedeniyle Fenerbahçe, Luiz Gustavo defterini büyük ölçüde kapattı.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de orta saha için transfer çalışmaları devam ederken, gündeme gelen Marsilya futbolcusu Luiz Gustavo hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. Fenerbahçe, Brezilyalı önliberonun transferinde maliyete takıldı. Sarı lacivertliler, B planlarını devreye sokarak Luiz Gustavo'nun alternatiflerine yöneldi.

Fenerbahçe, Luiz Gustavo'yu transfer edecek mi?


Fenerbahçe'de Luiz Gustavo defteri büyük ölçüde kapandı. Transferin maliyetinin yüksek olması nedeniyle Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcudan vazgeçme aşamasına geldi. Fenerbahçe transfer çalışmalarında Luiz Gustavo'nun alternatiflerini değerlendirmeye başladı.

Bir süredir Fenerbahçe'nin gündeminde olan Luis Gustavo transferinde, sportif direktör Damien Comolli görüşmelere öncülülük ediyordu. Ancak maliyetin Fenerbahçe'ye yüksek gelmesi nedeniyle transferde geri adım atıldı.

Luiz Gustavo kimdir, kaç yaşında? Luiz Gustavo transfermarkt


Kariyerine CRB takımında başlayan Brezilyalı orta saha oyuncusu sırasıyla Hoffenheim, Corinthians, Bayern Münih, Wolfsburg ve Marsilya formaları giydi. Brezilya Milli Takımı'nda da 40 kez forma giyen Luiz Gustavo'nun Marsilya ile olan sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri