Fenerbahçe'nin Lucas Perez transferinde pürüz

Fenerbahçe, Arsenal'in İspanyol futbolcusu Lucas Peres'i istiyor. Geçen sezon çok fazla forma şansı bulamayan futbolcu için sarı lacivertliler temaslarını sürdürüyor.

FutbolArena Özel - Fenerbahçe, Arsenal'de forma giyen Lucas Perez'in transferi için temaslarını sürdürüyor.

Fenerbahçe, Lucas Perez transferinde ne durumda?


Ancak sarı lacivertli yönetimin bu transferi bitirmesi kolay değil. Futbolcunun maaşının yanı sıra Arsenal'in ödediği yüksek bonservis bedeli transferin önündeki en büyük engel. İngiliz ekibi futbolcu için 20 Milyon Euro ödedi. Bu nedenle kiralanacak olursa bu bedeli 3-4 milyon Euro'dan aşağı olması mümkün değil.

İspanyol futbolcunun ayrıca birçok talibi de bulunuyor. Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan İngiliz ekibi de futbolcu için nihai kararını vermedi.

Sarı lacivertli takımla ilgili son dakika gelişmeleri için Fenerbahçe Transfer Haberleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca futbolcunun menajeri ilk tercihlerinin İspanya'ya geri dönmek olduğunu güde etti. Her ne kadar çalışmalar sürse de transferin gerçekleşmesi kolay gözükmüyor.

Lucas Perez Kimdir? Lucas Perez transfermarkt


1988 doğumlu İspanyol golcü olan Lucas Perez, Deportivo La Coruna takımında gösterdiği performans ile Arsenal'e 20 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer oldu.


Arsenal'de fazla forma şansı bulamayan yıldız golcü 22 maçta 1.038 dakika süre alırken 8 gol 6 asistlik performans üretti. Arsenal ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Lucas Perez Transfermarkt verilerine göre 17 milyon Euro piyasa değerine sahip.



Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri