Fenerbahçe'nin ilk 11'i açıklandı! Miha Zajc ve Victor Moses tercihi

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal'ın Konyaspor için belirlediği ilk 11 maç öncesi resmen açıklandı.

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Konyaspor'u ağırlıyor. Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Konyaspor maçında yeni transferler Miha Zajc ve Victor Moses'i ilk 11'e aldı.

Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kadrosu


Fenerbahçe'de kart cezalıları Mauricio Isla, Roberto Soldado ve Tolgay Arslan'ın yanı sıra kadro dışı durumundaki Yassine Benzia bu karşılaşmada forma giyemedi. Erten Ersu, Oğuz Kağan Güçtekin ve Tolga Ciğerci'nin ise tedavileri devam etti.

DİRAR SAĞ BEKTE GÖREV YAPACAK

Birçok eksiğin bulunduğu kadrodan ilk 11'ini belirleyen Ersun Yanal, Zenit maçında penaltı kurtaran Harun Tekin'i yedek bırakmayı tercih etti. Kale Volkan Demirel'e emanet edilirken, savunma dörtlüsü Dirar, Skrtel, Sadık ve Hasan Ali'den oluşturuldu.

Dirar'ı sağ bekte sahaya süren Ersun Yanal, orta sahada Mehmet Topal ve Jailson'un önünde yeni transfer Zajc'ı tercih etti. Kanatlarda Valbuena ile Moses forma giyerken, Soldado'nun yokluğunda Fenerbahçe'nin forveti Islam Slimani oldu.

Fenerbahçe'nin 11'i: Volkan Demirel, Dirar, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Valbuena, Moses, Zajc, Slimani

Konyaspor'un ilk 11'i: Serkan, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Zuta, Volkan, Jevtovic, Traore, Milosevic, Fofana, Jahovic

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri