Fenerbahçe'nin Gustavo Scarpa transferi masada

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım transfer zirvesinde bir araya geldi. Görüşmede Brezilyalı yıldız Gustavo Scarpa'nın transferi masaya yatırıldı.

FutbolArena - Fenerbahçe'de Aykut Kocaman, Brezilyalı yıldız Gustavo Scarpa transferi için Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya geldi. Görüşmede Aykut Kocaman, Brezilyalı oyuncunun takıma transfer edilmesinden yana fikir beyan etti.


Fenerbahçe'den Gustavo Scarpa transferi


Fenerbahçe'de gündem devre arası transferleri. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Süper Lig'de üst üste aldığı galibiyetlerle zirveye yaklaşan Fenerbahçe bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı- Lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın takımın son durumu hakkında bilgi alışverişi yaptığı ve bu görüşmede Gustavo Scarpa isminin de gündeme geldiği öğrenildi. Aykut Kocaman, Scarpa ismine onay verirken, yöneticiler de bu transfer için harekete geçti.


Gustavo Scarpa kimdir, nasıl bir futbolcu?


Gerçek mevkisi sağ kanat olan Scarpa, 10 numara da oynayabiliyor. Genç yetenek, Brezilya Ligi'nde 38 maçta 2 gol atarken, 13 de asist yaptı. Sambacı yıldız, Copa Sudamericana'da ise 5 maçta 1 gol atarken 2 de asist üretti. Scarpa, teknik bir oyuncu olmasının yanı sıra bitmek bilmeyen enerjisiyle de tanınıyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri