Fenerbahçe'nin gözdesi Vedat Muriqi için transfer itirafı! 'Gelen tek teklif'

Fenerbahçe'nin transfer emtek istediği Vedat Muriqi için Rizespor'dan resmi açıklama geldi.

FutbolArena - Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ederken gündemdeki isimlerden biri de Çaykur Rizespor forması giyen Vedat Muriqi oldu. Sarı lacivertlilerin kadrosuna katmak istediği futbolcu için Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal açıklamalarda bulundu. Kosovalı golcü için Toulouse'dan teklif yapıldığı belirtildi.

Fenerbahçe Transfer: Vedat Muriqi, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?


DHA'ya konuşan Yılmaz Bal, "Vedat Muriqi için Toulouse bize resmi bir teklifte bulundu. Yaklaşık 1 hafta önce Rize'ye gelerek bizimle görüştüler. Muriç için tek ciddi görüşmemiz bu oldu. Resmi olmayan bir çok şey var ancak resmi olan tek teklif ve görüşme bu." dedi.

Kosovalı futbolcunun Rizespor'un kararına saygı duyacağını belirten Yılmaz Bal, "Muriqi'den çok memnunuz ve onunla konuştuk. Burada mutlu olduğunu ve bu günlere gelmesinde Rizespor'un çok büyük katkısı olduğunu söyledi. Muriqi öncelikle Rizespor'un şartlarına uygun bir teklif gelmesi durumunda, kendi şartlarına uygun da olursa gidebileceğini bize iletti. Görüşmeler olacaktır. Henüz bitmiş bir durum yok" ifadelerini kullandı.

Vedat Muriqi bu sezon Çaykur Rizespor'da kaç gol attı?


Vedat Muriqi bu sezon Çaykur Rizespor formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 34 maçta 17 gol atarken, 8 asist yaptı. Kosovalı futbolcunun Çaykur Rizespor ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri