Fenerbahçe'nin derbide bileği bükülmüyor(Fenerbahçe Kadıköy'de yenilmezlik serisi)

Fenerbahçe yarın Ülker Stadyumu'nda Galatasaray ile zorlu bir 90 dakika mücadelesi verecek. Bu derbi öncesinde, Fenerbahçe'nin son yıllarda sahasında oynadığı derbi karşılaşmalarında aldığı başarılı sonuçlar dikkat çekiyor. 

FutbolArena Detay - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray'a karşı mücadele edecek. Fenerbahçe'nin yarın oynanacak derbi öncesinde son yıllarda kendi sahasında derbilerde almış olduğu başarılı sonuçlar dikkat çekiyor.


Fenerbahçe Haber: Fenerbahçe sahasında derbilerde ne yaptı?


19 yıldır Galatasaray'a karşı Kadiköy'de kaybetmeyen Fenerbahçe bu geleneği sürdürmenin peşinde. Sarı lacivertli takımın son yıllarda sadece Galatasaray'a değil, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı oynadığı maçlarda aldığı başarılı sonuçlar da dikkat çekiyor.

DERBİLERDE BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Fenerbahçe sahasında Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı oynadığı son 45 maçı kaybetmedi. Fenerbahçe bu süreçte 25 galibiyet, 20 beraberlik elde etti.

19 YILLIK GELENEK TRABZONSPOR'A KARŞI DA SÜRÜYOR

Galatasaray'a 19 yıldır sahasında kaybetmeyen Fenerbahçe bu geleneğini Trabzonspor karşısında da sürdürüyor. Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'a 19 yıldır (23 maç), Galatasaray'a 20 yıldır (23 maç), Beşiktaş'a 14 yıldır (17 maç) yenilmiyor.


Fenerbahçe'nin Galatasaray maçı muhtemel ilk 11'i


Fenerbahçe yarın akşam 19 yıldır bileği bükülmediği Kadiköy'de Galatasaray'ı ağırlayacak. Hafta başından beri takımını Samandıra Tesisleri'nde dev derbiye hazırlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal mücadelenin ilk 11'ini büyük ölçüde belirlemiş durumda.

İşte Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisi muhtemel ilk 11'i: Harun Tekin, Hasan Ali Kaldırım, Serdar Aziz, Martin Skrtel, Isla, Tolgay Arslan, Mehmet Topal, Moses, Zajc, Dirar, Soldado.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri