Fenerbahçeli Volkan Demirel'den Bursaspor tribünlere: 'Atın atın.'

Bursaspor - Fenerbahçe maçında kaleci Volkan Demirel sahaya yabancı madde atan Bursaspor taraftarlarına "Atın atın" diye bağırınca tansiyon yükseldi. 

FutbolArena - Süper Lig 15. haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı golsüz berabere biterken, ikinci yarı başlamadan önce Bursaspor taraftarları Volkan Demirel'in koruduğu kaleye yabancı madde atınca statta gergin anlar yaşandı.


Bursaspor - Fenerbahçe Volkan Demirel ve taraftarların yabancı madde atması


Süper Lig 15. haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta, ikinci yarı başlamadan önce Bursaspor taraftarları kaleci Volkan Demirel'in koruduğu kaleye doğru yabancı madde atınca oyunun başlaması gecikti. Bursaspor tribünleri Volkan Demirel'in bulunduğu kale arkasından sahaya yabancı madde yağdırdı. Batalla o bölüme giderek taraftarını sakinleştirdi ve tribünlere atmayın diye uyarılarda bulundu.

VOLKAN DEMİREL'DEN TARAFTARA: "ATIN ATIN."

Volkan Demirel ise Bursaspor taraftarlarına dönerek iki kolunu birden açtı ve "Atın atın." diye bağırdı. Bursaspor taraftarları Volkan Demirel'in bu tavrından sonra tecrübeli kaleciyi ıslıklarla protesto etti. Müsabaka daha sonra kaldığı yerden devam etti.



VOLKAN DEMİREL'İN NTVSPOR'A YAPTIĞI AÇIKLAMA:

Hatırlanacağı üzere Volkan Demirel hafta arasında NTV Spor'a verdiği röportajda, "Saha içinde baskı bana her zaman olumlu etki yapar. Rakip taraftarlarının benim üstüme oynaması benim her zaman hoşuma gider. Onları oynarım demeyeyim ama onların istediği gibi hareket ederim. Böyle olunca takım arkadaşlarım rahat oluyor. Rakip taraftarları kendime çekip, takım arkadaşlarımın rahat hissetmesini sağlayabiliyorum. Bunda tabi bir art niyet yok." ifadelerini kullanmıştı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri