Fenerbahçeli Stoch için flaş transfer açıklaması: 'Onlar vazgeçti'

Fenerbahçeli Miroslav Stoch'un Slavia Prag'a transferiyle ilgili olarak Çek Cumhuriyeti yönetiminden açıklama geldi. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de transfer döneminde yeni sezonda kadroda düşünülmeyen futbolculardan Miroslav Stoch'un takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini sürdürürken, Slovak futbolcunun transfer olacağı iddia edilen Slavia Prag'dan resmi açıklama geldi. Fenerbahçe'de Stoch takımdan ayrılacak mı?


Fenerbahçe'de Stoch takımdan ayrılacak mı?


Fenerbahçe'de Stoch'un transferiyle ilgili Çek Cumhuriyeti Ligi takımlarından Slavia Prag'ın Yönetim Kurulu Başkanı Tvrdik flaş bir itirafta bulundu. Yapılan açıklamada, "Stoch için anlaşmıştık fakat daha sonra teknik direktör değişiminin ardından bu transfer iptal oldu. Stoch iyi bir oyuncu. Ofansif anlamda da takıma katkı yapabilecek bir isim. Görüşmelerimiz oldu ve kadroya katmak istedik ama Fenerbahçe'ye yeni bir hoca gelince onu bırakmak istemedi. Bu nedenle transfer iptal oldu." ifadelerini kulland

Sarı-Lacivertlilerde şans bulamayan 27 yaşındaki futbolcunun da gitmeye sıcak baktığı ifade edildi. Stoch bu sezon Fenerbahçe'de çıktığı 21 maçta 5 gol atıp 3 asist yaptı.

Hatırlanacağı üzere Miroslav Stoch'un yeni sezonda Fenerbahçe'den ayrılıp Çek Cumhuriyeti Ligi takımlarından Slavia Prag'a transfer olacağı iddia edildi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili son dakika gelişmelerine Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri