Fenerbahçeli Ozan Tufan'a Rüştü Reçber sahip çıktı

Fenerbahçe'de bu sezon performansıyla kamuoyunda eleştirilen ve aynı zamanda taraftarların da tepki gösterdiği Ozan Tufan'a Rüştü Reçber sahip çıktı. 

FutbolArena - Fenerbahçe'de bu sezon kilo fazlalığı olması nedeniyle sıkça eleştirilen Ozan Tufan'a Rüştü Reçber sahip çıktı. Sarı Lacivertlilerin hafta arasında UEFA Avrupa Ligi'nde Vardar'a elendiği müsabakada ıslıklarla protesto edilen Ozan Tufan, Aykut Kocaman tarafından Gençlerbirliği maçında yine ilk 11'de şans buldu.


Fenerbahçe'de Ozan Tufan haberleri


Fenerbahçe taraftarlarının bu sezon başından bu yana sergilediği performanstan memnun olmadıkları Ozan Tufan'ı son olarak Vardar karşılaşmasında "Kebapçıya Ozan" sloganlarıyla protesto etti. Genç futbolcuya ise Rüştü Reçber sahip çıktı.

Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçı öncesinde beIN Sports programında gerçekleştirilen canlı yayında yorumlarda bulunan Rüştü Reçber, "Ozan Tufan için kilolu diyorlar ama en azından mücadele ediyor. Bakın Vardar maçında 1 Valbuena diyorsanız, 2 Ozan Tufan. Her şeye rağmen bence çok da haksızlık yapılmamalı." diye konuştu.

Fenerbahçe taraftarından Ozan Tufan'a tepki


Fenerbahçe'de uzun zamandır kiloları nedeni ile eleştiri yağmuruna tutulan Ozan Tufan, Vardar maçı sonrasında sarı lacivertli taraftarlar tarafından protestoya maruz kaldı. Aldığı kiloları veremediği gerekçesi nedeni ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım tarafından dahi eleştirilen genç isim Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettiği Vardar maçında taraftarlardan büyük tepki gördü.

Fenerbahçe'de tribünler maç öncesi ve maç sırasında ıslıklanan Ozan Fufan'a maç sonu, "Ozan Tufan kebapçıya" diyerek tezahürat yaptı.


Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri