Eljif Elmas, TFF 1. Lig'e mi gidiyor?

 FutbolArena - Fenerbahçe’de genç oyuncu için farklı bir iddia geldi. 

1
Fenerbahçe’nin yabancı kontenjan hakkını açmak için elindeki Makedon oyuncu Elif Elmas’ı göndermeyi planladığı iddia edildi.
2
Fenerbahçe genç kaleci Gürkan Harvenik’ten sonra bir başka genç oyuncusu Elif Elmas’ı da Çaykur Rizespor’a göndermek istiyor.
3
18 yaşındaki Makedon Milli oyuncu için Fenerbahçe yönetiminin ilk tercihi Çaykur Rizespor olduğu, bu futbolcu için Yeşil -Mavili takımın teknik patronu İbrahim Üzülmez’in ise bu konuda kararsız kaldığı öğrenildi.
4
Fenerbahçe yönetimi Rizespor yönetiminden gelecek habere göre hareket edeceği, Rizespor kulübünün bu oyuncuyu istememesi halinde genç oyuncuyu daha fazla süre alması adına Boluspor’a kiralık olarak göndereceği öğrenildi.
5
Fenerbahçe, Türkiye Kupası son 16 turunda ilk maçı sahasında 2-0 kazanırken, deplasmanda da 0-1 kazandı ve rahat bir şekilde tur atlayan taraf oldu. Fenerbahçe’nin kupada işini neredeyse garantilemişken, Aykut Kocaman’ın genç oyuncu Elif Elmas’a süre vermemesi ise sosyal medyada en çok tartışılan konulardan biriydi.
6
FutbolArena’nın edindiği bilgilere göre Ejlif Elmas’ın, kamp çalışmaları boyunca belinde bir sakatlığı bulunuyordu. Bu sakatlık nedeniyle birçok antrenmana da çıkmayan Eljif Elmas’ın son günlerde koruma amaçlı antrenmanlar yapabildiği öğrenildi.

Futbolarena anasayfasından devam...