Fenerbahçeli ikiz kardeşlerden Mesut Özil'e mektup

Fenerbahçeli ikiz kardeşler Yağız ve Kuzey, hayalini kurdukları transfer için Mesut Özil'e mektup yazdı. 

FutbolArena - 10 yaşındaki Fenerbahçe taraftarları Yağız ve Kuzey, Mesut Özil'e mektup yazdı. Kısa Paslar isimli youtube kanalında yayınlanan mektupta Yağız, Mesut Özil'e oldukça duygusal bir mektup yazdı.

"SENİN BİZE, BİZİM DE SANA İHTİYACIMIZ VAR"

Mesut abi merhaba, benim adım Yağız. İkizim Kuzey ile birlikte yazıyorum bu mektubu. 10 yaşındayım. Sana yaşım küçük gelebilir belki ama yaşımdan çok daha büyük bir aşkım var benim. Ben Fenerbahçe'ye aşığım Mesut abi. Her yer sarı lacivert. Ben bababamdan bir forma istedim ama arkasında Yağız yazsın istemiyorum. Büyük harflerle Mesut Özil yazsın istiyorum. Babam bana hep kahramanlarını anlatırdı. Oğuz, Rıdvan, Van Hooijdonk, Lugano, Alex... Ben hiçbirini izleymeedim. Benim de bir kahramanım olsun istiyorum Mesut abi. Odamdaki posterlerinle boydan boya senin resimlerine doldurmak istiyorum. Sen de benim gibi Fenerbahçe'yi seviyorsun biliyorum. Her konuşmanı, her haberini izledim. Gel lütfen, ikimiz de artık üzülmeyelim. Senin bize, bizim de sana ihtiyacımız var biliyorum.



Son olarak Ali Koç başaknım, abilerim bu mektubu ve resmi Mesut abi'ye gönderemeyeceğini sizin verebileceğinizi söyledi bana. Siz de benim gibi Fenerbahçe'ye çok küçükken aşık oldunuz Fenerbahçe'ye. Benim ne hissettiğimi çok iyi biliyorsunuz. Sizi çok seviyorum, iyi ki başkanımızsınız.

Sevgilerimle; Yağız ve Kuzey

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri