İşte Fenerbahçe'nin gizli golcüsü! Kasımpaşa maçında...
FutbolArena - Fenerbahçe’de Kasımpaşa maçı öncesinde golcülerin sakatlık ve cezalı olma sorunu bulunurken Aykut Kocaman bu soruna farklı bir çözüm arıyor.
1

Teknik Direktör Aykut Kocaman, Kasımpaşa deplasmanında golcü krizini orta saha oyuncuları ile aşmayı planlıyor.
2

Janssen cezalı, Soldado sakatlığı nedeniyle zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Tecrübeli çalıştırıcı iki golcünün yokluğunun ardından Robin van Persie ve Fernandao’nun ise hazır olmadığını düşünüyor.
3

Bu gelişmelerin ardından elinde forvet oyuncusu kalmayan Kocaman, son kupa maçında üç gol atan Alper’i ileri uçta oynatmayı planlıyor.
4

Milliyet’in haberine göre Milli oyuncunun hemen arkasında ise 5 golle takımın en skorer oyuncusu olan Giuliano’nun da gizli forvet olması bekleniyor. Topsuz oyunda etkili olan Brezilyalı futbolcu, boş alanlar bulup sonuca etki edebiliyor.
5

Öte yandan Alper’in de ileri uçta sabit olmayacağı belirtildi. Tecrübeli futbolcunun orta saha sahaya gelerek rakip savunmayı şaşırtma ve boşluk yaratması üzerine de çalışmalar yapıldı.
6

7

8

9

10

11
