Fenerbahçe'den Sturridge'a servet! Beşiktaş da devrede

Bonsevisi elinde olan Daniel Sturridge için Türkiye'den Fenerbahçe ve Beşiktaş da devreye girdi. Yıldız futbolcunun kariyerine Premier Lig'de devam etmesinin artık düşük bir ihtimal olduğu kaydedildi. 

FutbolArena Dış Haberler - Trabzonspor'un uzun süredir transfer etmek için görüşmelerini sürdürdüğü Sturridge için Türkiye'den Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da teklifte bulunduğu iddia edildi.


Fenerbahçe Transfer Haberleri: Fenerbahçe'den Sturridge'a transfer teklifi


İngiliz basınında Telegraph'ın haberine göre, Sturridge'e MLS, Avrupa ve Katar'dan çok sayıda teklif var. 13 kulüpten teklif alan yıldız futbolcuya Türkiye'den Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de talip olduğu iddia edildi.

Real Betis, Bologna, Marsilya ve DC United'ın da istediği Sturridge için Fenerbahçe'nin 9 milyon pound değerinde sözleşme teklifinde bulunduğu, oyuncuya da haftalık 60 bin pound ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Söz konusu haberde Sturridge'in geleceğine bu hafta karar vereceği ve Premier Lig'de almasının mümkün gözükmediği belirtildi.

Daniel Sturridge kimdir? Daniel Sturridge golleri


Kariyerinde İngiltere dışında bir ülkede forma giymeyen Daniel Sturridge, geçtiğimiz sezon Liverpool ile 27 karşılaşmada 818 dakika süre aldı. Daniel Sturridge, Liverpool forması ile geçtiğimiz sezon 4 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Daniel Sturridge'nin Liverpool ile olan sözleşmesi sezon sonu itibari ile sona erdi.

Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri