Fenerbahçe'den Sinan Gümüş için transfer hamlesi

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Sinan Gümüş'ün transferine sıcak baktığı iddia edildi.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Çaykur Rizespor'u mağlup eden Fenerbahçe'de bir yandan da gelecek sezonun transfer planlaması yapılıyor. Sarı lacivertlilerin, sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Sinan Gümüş'ü transfer etmek istediği iddia edildi. Sarı kırmızılılardan henüz resmi teklif almayan Sinan Gümüş'ün Fenerbahçe'nin ilgisine ne yanıt vereceği merak ediliyor.

Fenerbahçe Transfer: Sinan Gümüş, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?


Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın gelecek sezonun planlaması için çalışmalara başladığı kaydedildi. Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fenerbahçe, alatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 25 yaşındaki kanat oyuncusu için şimdiden nabız yoklamaya başladı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın da onay verdiği Sinan konusunda somut adımlar sezon biter bitmez atılacak. Sarı kırmızılılardan henüz teklif almayan Sinan Gümüş'ün de bu teklife sıcak yaklaşabileceği kaydedildi.

Sinan Gümüş bu sezon Galatasaray'da 23 resmi maçta forma giydi ve 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi.


Galatasaray Haberleri: Selçuk İnan ve Sinan Gümüş, Galatasaray'da kalacak mı?


Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan ve yeni kontrat önerilmesi gündemde olan Selçuk İnan ile Sinan Gümüş konusunda planlar değişti. İki futbolcu ile alakalı acele edilmemesi ve sezon sonuna kadar sergileyecekleri performansa göre hareket edilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Hatayspor maçında hayal kırıklığı yaratan Selçuk ve Sinan, sezon sonuna kadar iyi bir form grafiği yakalayamazsa iki futbolcuya da yeni kontrat önerilmeyecek.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri