Fenerbahçe'den Ricardo Centurion transferi

Fenerbahçe yönetimi transferde Moussa Sow'un yerine Centurion'u düşünüyor.

FutbolArena - Fenerbahçe yönetimi Moussa Sow'un yüksek maliyeti nedeni ile farklı alternatiflere yönelmiş durumda. Sarı lacivertli yönetim gündemine Boca Juniors forması giyen Ricardo Centurion var.


Fenerbahçe'den Ricardo Centurion transferi


Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre Fenerbahçe yönetimi Moussa Sow'un yerine Centurion'u düşünüyor. Moussa Sow'un 15 milyon Euro'u bulan bonservis bedeli nedeni ile transfere sıcak bakmayan sarı lacvertli yönetim gündemine Arjantin ekiplerinden Boca Juniors forması giyen Ricardo Centurion'u aldı.

Sao Paulo'nun oyuncusu olan ama sezonu Boca Juniors'ta kiralık tamamlayan Arjantinli için Brezilyalılarla temas kurulmasına karar verildi. Valbuena'nın menajerinin yürüttüğü görüşmelerde henüz rakamlar konuşulmaya başlanmadı. Oyuncu için ön çalışma yapan yönetim, sonrasında teklif yapılıp yapılmaması kararı verilecek.

Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Ricardo Centurion kimdir? Ricardo Centurion transfermarkt

24 yaşındaki sol kanat oyuncusu aynı zamanda forvet mevkinde de forma giyebiliyor. Bu sezon Boca Juniors'ta forma giyen Arjantinli golcü çıktığı 18 karşılaşmada 6 gol 1 asistlik performans üretti.

Ricardo Centurion'un transfermarkt verilerine göre bonservis 4.5 milyon Euro olarak görülmekte.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri