Fenerbahçe'den MHK'ya yan hakem Cevdet Kömürcüoğlu tepkisi! "Bu yanlıştan dönün"

Fenerbahçe yönetimi resmi siteden Osmanlıspor maçında Martin Skrtel'in attığı gol ve üzerine yapılan tartışmalar hakkında bir açıklama yayınladı.

FutbolArena - Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde sahasında ağırladığı Osmanlıspor maçında Martin Skrtel'in attığı golün yankıları devam ediyor. Fenerbahçe yönetimi karşılaşmanı yardımcı hakemi hakkında yazılı açıklama yayınladı.


Fenerbahçe'den Martin Skretl'in Osmanlıspor'a attığı gol açıklaması


Fenerbahçe, Osmanlıspor maçının yan hakemi Cevdet Kömürcüoğlu'na 29. haftada görev verilmemesine tepki gösterdi

''Geçtiğimiz hafta sahamızda Osmanlıspor ile oynadığımız karşılaşmada ilk attığımız golü, önemli bir hakemlik becerisiyle veren ve tüm hakemlerimiz için örnek teşkil eden hakem Cevdet Kömürcüoğlu'nun, Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta maçlarını yönetecek hakemler arasında yer almadığını ibretle izlemekteyiz.

Süper Lig'de son haftalara yaklaştığımız bu dönemde ‘tarafsızlık' ilkesine zarar veren bu tarz kararlar endişe verici ve vahim mahiyettedir.

MHK tarafından kızağa çekilerek "cezalandırılan" Cevdet Kömürcüoğlu'na yapılan bu hareketle hakemlere ve tüm kamuoyuna verilmek istenen mesaj gayet açık olup; tarafımızdan ve fair play ruhuna inanan tüm sporseverler tarafından bu mesaj kesinlikle reddedilmektedir.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nun bu yanlıştan en kısa sürede geri dönmelerini bekliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü''

Martin Skrtel'in Osmanlıspor'a attığı gol çizgiyi geçti mi?


Fenerbahçe - Osmanlıspor maçında 54. dakikada Skrtel'in attığı golde kaleci Karcemarskas ve Osmanlısporlu futbolcu futbolcular topun tamamının çizgiyi geçmediğini işaret etti. Hakem Halil Umut Meler ise yardımcının uyarısıyla santra noktasını işaret etti ve golü verdi.

Skrtel ise maçın ardından yaptığı yorumda, "Attığım golde topu göremedim. Arkadaşlarımın sevindiğini görünce gol olduğunu anladım. Ben o sırada Yalçın ile çarpıştım ve yerdeydim." diye konuştu.

BEIN SPORTS PİEROSUNA GÖRE POZİSYON

Öte yandan Fenerbahçe - Osmanlıspor maçının ardından beıN Sports pierosunda topun tamamının çizgiyi geçip geçmediği ölçüldü. Pieroya göre Skrtel'in attığı golün 5 cm içerde olduğu tespit edildi.



Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri