Fenerbahçe'den Leroy Fer transferi sürprizi (Leroy Fer kimdir, kaç yaşında?)

Fenerbahçe yönetiminin İngiliz ekibi Sweansea City ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Hollandalı orta saha oyuncusu Lorey Fer'in transferini bitirmek istediği iddia edildi.

FutbolArena - Fenerbahçe yönetimi transfer döneminin kapanmasına saatler kala transfer girişimlerini hızlandırdı. Fenerbahçe'nin gündemine Hollandalı orta saha oyuncusu Leroy Fer'i aldığı iddia edildi.


Fenerbahçe Transfer: Leroy Fer, Fenerbahçe'de mi?


Bir yandan yabancı kontenjanını açmak için görüşmeler sürdüren Fenerbahçe yönetimi diğer yandan transfer çalışmalarına devam ediyor. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ersun Yanal'ın orta sahada çok görmek istediği ve bir çok mevkide de görev alabilen Leroy Fer transferi için yoğun girişimler sürüyor.

ERSUN YANAL'IN YENİ PRENSİ OLACAK

Haberde Fenerbahçe'nin sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve İngiltere Premier Lig ekiplerinden Swansea City'de forma giyen Leroy Fer transferini devre arası transfer döneminin kapanmasına saatler kala yetiştirmek için yoğun çaba sarfettiği iddia edildi.


Leroy Fer kimdir? Leroy Fer hangi mevkide oynuyor?


1990 doğumlu 29 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Leroy Fer, Swansea City takımında forma giyiyor. Leroy Fer bu sezon İngiliz ekibi ile 24 karşılaşmada süre aldı ve 1 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Orta saha mevkisinin yanı sıra bir çok mevkide de forma giyebilen Fer'in sezon sonunda sözleşmesi sona erecek.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri