Fenerbahçe'den kaleye Matz Sels transferi

Fenerbahçe yönetimi, İngiliz ekiplerinden Newcastle United kalecisi Matz Sels'i transfer etmek istiyor.

FutbolArena - Fenerbahçe yönetimi gelecek sezon Fabiano'nun bonservisini almama kararı alırken, Volkan Demirel ile rekabete girebilecek bir güçlü kaleciyi kadroya katmayı hedefliyor.


Fenerbahçe'den Matz Sels transferi


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, kaleci arayışındaki Fenerbahçe'nin, İngiltere'de de çalışma yaptığı ileri sürüldü. Sarı-lacivertlilerin, Newcastle United takımının Belçikalı kalecisi Matz Sels'i de listesine aldığı öğrenildi.

Championship'i ilk sırada tamamlayarak yeniden Premier Lig'e yükselen Newcastle'ın 25 yaşındaki başarılı kalecisiyle Anderlecht'in de ilgilendiği ancak Türkiye'den gelen teklifin daha iyi olduğu belirtildi. Ülkesinde 'Yeni Courtois' lakabıyla anılan oyuncunun milli takım kampında olduğu, gelecek haftadan itibaren bu konuda somut gelişmeler yaşanabileceği de ifade edildi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Matz Sels kimdir, Matz Sels transfermarkt

İngiltere ekiplerinden Newcastle United forması giyen 25 yaşındaki kaleci Matz Sels, bu sezon İngili ekibi ile 18 karşılaşmada mücadele etti.

Matz Sels'in transfermarkt verilerine göre bonservis bedeli 6 milyon Euro olarak görülmekte. Matz Sels'in İngiliz kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri