Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (17 Ağustos 2017)

FutbolArena - Fenerbahçe’den son gelişmeler ve transfer haberleri bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (17 Ağustos Perşembe FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1Advocaat’tan Robin’e davet
 Advocaat’tan Robin’e davet

Robin van Persie, Hollanda Milli Takımı’na davet edildi. Advocaat, Persie ile birlikte Türkiye’den Beşiktaşlı Lens ve Babel, Başakşehir’den Elia’yı da Bulgaristan ve Fransa ile oynayacakları karşılaşmaların aday kadrosuna davet etti. Van Persie en son 2015’te milli takımda yer almıştı.

Fotomaç
2 Arfa’dan servete ret
Arfa’dan servete ret
Fenerbahçe’nin ilgilendiği Hatem Ben Arfa’nın Çin’den gelen 10 milyon euro’luk net maaş içeren teklifi de geri çevirdiği belirtildi. L’Equipe, Fransız yıldızın PSG’de kalmak istediğini vurgularken, teknik direktör Emery’nin planları arasında yer almayan oyuncuya PSG’nin hala kulüp aradığı ifade edildi. Geçtiğimiz günlerde de sportif direktör Henrique’nin 30 yaşındaki Ben Arfa’ya ’Türkiye’ye git’ baskısı yaptığı yazılmıştı.

Fotomaç
3Martin Skrtel’e Ada’dan talip
 Martin Skrtel’e Ada’dan talip

Göztepe’ye attığı golle sezona iyi bir giriş yapan Martin Skrtel’e Ada’dan talip çıktı.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, savunmaya takviye planlayan West Bromwich’in menajeri Tony Pulis’in listesinde Martin Skrtel’in yer aldığı vurgulandı. Diğer aday Ben Gibson için Middlesbrough’nun yapılan iki teklifi de reddettiği belirtilirken, Skrtel’in 4-5 milyon euro maliyetiyle öne çıktığı ifade edildi. 32 yaşındaki Slovak stoperin, Liverpool’da 8 yıllık bir deneyiminin bulunduğu hatırlatılırken, Fenerbahçe’nin de FFP kriterleri nedeniyle Skrtel’i bırakmak zorunda kalabileceği savunuldu.

Fotomaç
4 Zapata için Beşiktaş ve Fenerbahçe yarışıyor!
Zapata için Beşiktaş ve Fenerbahçe yarışıyor!

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin, forvet transferi için Napoli’de forma giyen Duvan Zapata’yı kadrosuna katmak için yarıştığı iddia edildi.

Soldado’yu transfer eden Fenerbahçe’de Aykut Kocaman, takıma bir forvet takviyesi daha istedi. Yönetim bunun üzerine harekete geçti ve listedeki isimlerle görüşmelere başladı. Bu isimlerden birisi de Napoli’de forma giyen Duvan Zapata... Beşiktaş’ın da Zapata için çalışmalarını sürdürdüğü iddia edildi.
5

Calciomercato’da yer alan haberde, 26 yaşındaki forvet için Fenerbahçe ve Beşiktaş yarışa girdi. Napoli’den Udinese’ye 2 yıllığına kiralanan Kolombiyalı’nın transferi için ’İstanbul derbisi’ tanımını yapan Calciomercato, önümüzdeki birkaç gün içerisinde Zapata’nın yeni bir macera yaşayabileceğini öne sürdü.

Piyasa değeri 8.5 milyon euro 1991 doğumlu oyuncu, geçen sezon 39 maçta 11 gol 5 asistle oynadı.

Fanatik
6 ’’Değerlerimi yıkmam’’
’’Değerlerimi yıkmam’’

Kocaman, Volkan’ı kesip kesmeyeceği sorusuna yanıt verdi. "Ben değer yaratmaya inanan bir insanım. İnsanları harcamadan ziyade kazanma daha ağır basıyor bende. Trabzon maçını da düşenerek karar vereceğim. Gruplara kalmak istiyoruz."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Vardar karşısında kağıt üstünde gözüken güç farklarını kullanarak gruplara kalmak istediklerini söyledi. Kocaman, Üsküp’te düzenlediği basın toplantısında, "İki takım da kıyasıya mücadele edecek. Rakibin iki Kopenhag maçını da izledik. Driplingle boşluk bulduğunda rakip kaleye çok çabuk gitmeye çalışan bir takım. O maçlara hazırlayan hocaları olmayacak. Bir günde alışkanlıklar değişmezden hareketle eski takıma göre çıkacağız ama saha içinde değişkenlikler gözlemlersek çözüm üreteceğiz" ifadelerini kullandı.
7

UYUM SIKINTISI VAR
Sarı-lacivertli çalıştırıcı, Göztepe maçında hatalı gol yiyen Volkan Demirel’in kalede olup olmayacağı sorusuna ise, "Ben değer yaratmaya inanan bir insanım. Anlık problemlerle değerleri yıkan bir tavrım olmadı. İnsanları harcamadan ziyade kazanma daha ağır basıyor bendi. Sadece bir hatalı gol yedi diye, boş kaleye atamadı diye değil Göztepe, Vardar ve Trabzonspor maçlarını da düşünerek karar vereceğim" yanıtını verdi. Kocaman, takıma güçlü transferlerin yapıldığını, adaptasyon sürecinin ardından sorunların aşılacağını da vurguladı.
8
SOLDADO’YU MECBUREN ALDIM
Kocaman, Soldado’nun durumu ve sahaya süreceği kadroyla ilgili olarak ise şöyle konuştu: "Normal şartlarda Soldado’yu Trabzonspor maçında kadroya almayı planlıyordum. Ama Van Persie’nin antrenmanda sakatlanması biraz daha erken almamıza neden oldu. Birkaç pozisyonla ilgili kafamda sorular var. Onları da yarın şekillendireceğiz. Diğer taraftan ön tarafta fazla seçeneğimiz yok zaten. Van Persie’yi milli takıma alındığı için tebrik ediyorum" derken, yeni transferleri Elif Elmas’ın çok değerli bir oyuncu olduğunu da dile getirdi.
9
ALPER: AVANTAJLI SKOR ARAYACAĞIZ
Basın toplantısına katılan Alper Potuk, "Vardar ciddi bir rakip. Saygı duyuyoruz Ancak biz de kendimize güveniyoruz. İyi hazırlandık. İkinci maç için avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. İnşallah hocamızın istediklerini de yapıp, avantajlı bir skor alarak İstanbul’a döneriz. Yeni transferler hep gelecek. Rekabetten çekinmiyorum" ifadelerini kullandı.

Fotomaç
10 Nani’ye de Arda taktiği!
Nani’ye de Arda taktiği!

Fenerbahçe, eski futbolcusu Nani’yi kadrosuna katmak için çalışmalara hız verdi.

Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezonun başında Valencia’ya 8.5 milyon Euro’ya sattığı Portekizli oyuncuyu geri almanın planlarını yapıyor.
11
ARDA TAKTİĞİ UYGULANACAK

Valencia’nın da kadrosunda görmek istemediği Nani’yi, satın almak yerine kiralama yöntemiyle getirmeye sıcak bakan Fenerbahçe, Galatasaray’ın Arda transferinde izlediği yöntemi uygulayacak.
İspanyol ekibinin kiralama teklifine yanıtı ise olumsuz yönde olabilir. Böyle bir durumda ise satın alma yöntemi için pazarlıklar başlayacak.

Fotomaç
12 Persie başlayacak Soldado bitirecek
Persie başlayacak Soldado bitirecek

Vardar karşısında forvet yine Van Persie’ye emanet. Üsküp’e götürülen Roberto Soldado yedek kulübesinde olacak. Teknik heyetin, İspanyol yıldıza maçın gidişatına göre 15-20 dakika şans vermeyi planladığı bildirildi.

Kanarya’nın yeni golcüsü Roberto Soldado, Vardar kafilesine dahil edildi. Ancak fizik olarak tam hazır olmayan İspanyol yıldız bugün büyük olasılıkla yedek soyunacak. İlk onbirde yine Robin van Persie görev yapacak. Teknik heyetin Soldado’ya maçın gidişatına göre şans vermesi bekleniyor. Skor avantajı elde edilmesi halinde Soldado’nun en az 15-20 dakika sahaya sürülerek durumunun gözlenmesi planlanıyor.

Öte yandan Soldado’ya eski Fenerbahçeli Pierre Webo’dan övgü geldi.
13

SON VURUŞ USTASI

"Soldado ile Osasuna’da birlikte oynadık. Fenerbahçe’nin aradığı, istediği golleri atabilecek bir oyuncudur. Geçen sezon Villarreal’da Bakambu’ya çok gol attırdı. Son vuruş ustasıdır. Nasıl gol atacağını çok iyi bilir. Umarım, Fenerbahçe şampiyon olur."

Fotomaç
14Yeni şef Giuliano
 Yeni şef Giuliano


Lisansı çıkan ve idmanlarda hazır bir görüntü çizen Brezilyalı yıldız bir aksilik olmazsa pazar günü 11’de sahaya çıkacak. Giuliano 3. bölgede pas merkezi olarak görev yapacak.

Fenerbahçe’de transferiyle taraftarı heyecanlandıran Giuliano, antrenmanlardaki performansıyla teknik heyeti memnun etti. Oyuncunun fiziksel olarak hazır durumda gelmesi Aykut Kocaman ve kurmaylarını sevindirirken, Kocaman’ın Vardar karşısında statü gereği forma giyemeyecek yıldızı Trabzonspor maçında ilk 11’de başlatmayı planladığı belirlendi. Tecrübeli teknik adamın, maçın stratejisini de Giuliano’nun üzerine kurduğu ve Brezilyalı yıldızı 3’üncü bölgede pas merkezi olarak kullanmayı düşündüğü belirtiliyor.
15
MANCİNİ’YE VERYANSIN!

Öte yandan Giuliano, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, Mancini’nin Zenit’te kendisini takımdan neden kestiğini açıklamadığını belirterek, "Aynı fikirde değilim. Mancini’nin bana davranış şeklini kabul edemem. Hiçbir noktada gelip ’Sana güvenmiyorum’ demedi, benimle konuşmadı" ifadelerini kullandı. Giuliano, şimdi kendisine değer veren bir kulüpte olduğunu da belirtti.

Fotomaç
16 Fenerbahçe, Vardar maçına hazır
Fenerbahçe, Vardar maçına hazır

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Makedonya temsilcisiVardar ile deplasmanda oynayacağı ilk maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertli takım, karşılaşmanın oynanacağı başkent Üsküp’teki II. Filip Arena’da teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde çalıştı.

İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık olan antrenmanda, futbolcular pas çalışması yaptı.

İtalyan hakem Luca Banti’nin yöneteceği Vardar-Fenerbahçe karşılaşması, yarın TSİ 21.00’de başlayacak

Fanatik
17 Kombinelerde yıldız bereketi!
Kombinelerde yıldız bereketi!

Pepe, Gomis, Valbuena ve Kucka kombinelerde doping etkisi yarattı. Süper Lig ve TFF 1. Lig’de geçtiğimiz sezon sadece 174 bin 100 kombine satılırken bu rakam, yıldız isimlerin transferleriyle beraber yeni sezonda 210 bin 252 sayısına ulaştı.

Artan yayın gelirleri ile beraber çok sayıda yıldız futbolcunun da yolunu tuttuğu Süper Lig, kombine sayısında da büyük bir patlama yaşadı. Geçtiğimiz sezona göre Fenerbahçe’nin kombine sayısı 14 bin 300’den 18 bin 480’e çıkarken, Galatasaray’ın ise 14 bin 600’den 25 bin 200’e çıktı. Beşiktaş ise 31 bin 500 kombine sayısına geçen sezondan ulaşmayı başarmıştı. Akyazı Stadyumu’nda maçlarına çıkan Trabzonspor, geçtiğimiz sezon 16 bin 600 kombine satarken, şu anda 15 bin 900 sayısına ulaştı. Geçen sene kötü bir grafik serigiyen Bursaspor, 16 bin kombine barajını aşmayı başardı.
18
KOMBİNE SATIŞLARI YÜZDE 20,7 ARTTI

Süper Lig ve TFF 1. Lig ekiplerinin dün itibarıyla sattıkları toplam kombine miktarları ise geçtiğimiz sezona göre yüzde 20,7 artış gösterdi. 36 ekip geçtiğimiz sezon 174 bin 100 kombine satabilirken, bu sezon 210 bin 252 sayısına ulaştı. Bu kombinelerin 107 bin 80 adeti yani yüzde 50,9’u ligde şampiyonluk yaşamış 5 ekip (Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor) taraftarı tarafından alındı.
19
TARAFTAR ORTALAMASININ ÜZERİNE ÇIKTI

Gerçekleştirdiği transferler sonrası kombine satışlarında en fazla çıkış yakalayan ekip olan Galatasaray, ligin ilk haftasında 31 bin taraftarı önünde oynadı. Sarı kırmızılı takım geçtiğimiz sezon 21 bin 358 taraftar sayısı ortalama ile mücadele ederken, bu sayının üzerine çıkmış oldu. Öte yandan geçtiğimiz sezon Beşiktaş 30 bin 448, Trabzonspor 17 bin 252, Fenerbahçe ise 16 bin 485 taraftar ortalaması ile oynamıştı.

Sabah

Futbolarena anasayfasından devam...