Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (12 Ağustos 2017)

FutbolArena - Fenerbahçe’den son gelişmeler ve transfer haberleri bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (12 Ağustos Cumartesi FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1 Fenerbahçe’den sol bek hamlesi
Fenerbahçe’den sol bek hamlesi
Fenerbahçe Inter’in yıldızı Ansaldi’yi transfer etmek istiyor.

Sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’nin Cristian Ansaldi’yle ilgilendiği haberleri oyuncunun menajeri tarafından doğrulandı.
Menajer Pedro Aldave, Ansaldi ile Fenerbahç ve Valencia’nın ilgilendiğini söyledi.
30 yaşındaki Arjantinli yıldızın bonservisi Inter’de.

Fotomaç
2 Fernandao çok iddialı
Fernandao çok iddialı
Kanarya’da sakatlığı sebebiyle uzun süredir formasına uzak kalan Fernandao resmi siteye konuştu. Brezilyalı yıldız "Bu sene çok farklı bir Fenerbahçe var. Lige hazır durumdayız. Ben de takım arkadaşlarımdan geri kalmamak adına çok çalışıyorum" ifadelerini kullandı. Fernandao bu sezon şampiyon olmak istediklerini belirtti.

Fotomaç
3 ’Robin gidecek’
’Robin gidecek’
Feyenoord’un gündemindeki Robin van Persie için babası Bob van Persie ilginç açıklamalarda bulundu. RTV Rijnmond’a konuşan Bob van Persie "Oğlumun, Feyenoord’a döneceğini düşünüyorum. Sonuçta transfer dönemi henüz bitmedi" ifadelerini kullandı.

Fotomaç
4 Giuliano: O bir mıknatıs!
Giuliano: O bir mıknatıs!
Ukraynalı spor yazarı Pekhno, "Oyunu yönlendiren bir özelliğe sahiptir. Bir mıknatıs gibi top sürekli ayağındadır. Son derece teknik, oyun görüşü iyi, yaratıcı işlere imza atan bir isim" dedi.

Fenerbahçe’nin kadrosuna kattığı son isim Giuliano, sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Zenit formasıyla geçtiğimiz sezon müthiş bir performans ortaya koyan oyuncu öncesinde üç sezon Ukrayna’nın Dnipro takımında da top koşturmuştu. 27 yaşındaki futbolcuyu yakından tanıyan Ukraynalı spor yazarı Vasyl Pekhno, son olarak önceki gün teknik direktör Tite tarafından, Dünya Kupası eleme maçları için Brezilya Milli Takımı’na çağrılan ileri dönük orta saha oyuncusunu anlattı:

5
Pekhno "Toplar hep kendisinde toplanır. Oyunu yönlendiren bir özelliğe sahiptir. Bir mıknatıs gibi top sürekli onun ayağındadır. Topla oynamayı seven bir futbolcudur, top ayağına çok yakışır. Son derece teknik, oyun görüşü iyi, yaratıcı işlere imza atabilen bir isim. Ayrıca uzaktan etkili şutları var. Öne çıkan bir değil, bir çok özelliği var. Son dönemde Brezilya Milli Takımı’na çağırılıyor oluşu zaten kalitesinin ispatı" dedi.
Ukraynalı gazeteci şöyle devam etti:

6
"Dnipro’dan ekonomik sorunlar yüzünden ayrılmıştı. Takımın en etkili isimlerinden bir tanesiydi. Kulüpteki finansal sıkıntı nedeniyle ülkesine gitti. Lucescu yönetimindeki Zenit’in geçen sezon en iyi oyuncusuydu. Ancak Zenit takım olarak beklentilerin altında kaldı, Lucescu ile yollar ayrıldı. Yerine gelen Mancini ile de futbolcunun oyun planları uyuşmayınca takımdan gitmek istedi.

Zenit geçen sezon iyi bir grafik çizseydi ne Lucescu Türkiye’nin başına geçerdi, ne de Giuliano şimdi Fenerbahçe’de olurdu."

Fanatik
7 Fenerbahçe’den Beşiktaş’a yanıt
Fenerbahçe’den Beşiktaş’a yanıt
Soldado ve Giuliano’yu transfer eden, stoper ve sol bek mevkileri için arayışta olan Fenerbahçe sürpriz bir ismi kadrosuna katarak taraftarlarını sevindirmek istiyor. Kulislerdeki söylentilere göre Sarı Lacivertli ekibin transfer gündeminde geçtiğimiz yıl Beşiktaş’a kiralık oynayan Portolu Vincent Aboubakar var.

Fenerbahçe, Simon Kjaer ve diğer transferlerinden sonra 14 milyon Euro’nun üzerinde parayı kasasına koydu.

Fenerbahçe’nin Robin Van Persie’yi inatla isteyen Feyenoord ’a 4-5 milyon Euro arası bir fiyata satmayı düşündüğü öğrenildi. Fenerbahçe Van Persie operasyonunu gerçekleştirirse bonservisi Porto ve Lorient kulüplerinin elinde bulunan Kamerunlu golcü Aboubakar için çalışmalara başlayacak. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın da bu transferi çok istediği belirtiliyor.
8
TRANSFER İÇİN 10 MİLYON EURO’YU GÖZDEN ÇIKARTTILAR

Kocaman’ın Aboubakar ’ı kullanmak için gerekirse kanatta oynatıp Soldado ’dan da aynı anda faydalanmayı planladığı söylentiler arasında. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen Aboubakar ’ın transferi için çok ter döken Siyah-Beyazlılar ekonomik engellere takılmıştı. Fenerbahçe ’nin ise gerekirse 10 milyon Euro ’yu gözden çıkarabileceği öne sürülüyor.

Fenerbahçe, Aboubakar transferiyle hem hücum hattını güçlendirecek hem de Beşiktaş’a imza atan Lens’in rövanşını almış olacak.

Fotomaç
9 Giuliano transferinde menajer oyunununa Zenit vetosu
Giuliano transferinde menajer oyunununa Zenit vetosu
Giuliano’nun transferinde pazarlıkları kızıştırmak isteyen menajerler, Trabzonspor’un da oyuncuyu istediğini söyledi. Ancak Rus kulübü, "Biz Fenerbahçe ile anlaştık" diyerek işi uzatmadı Fenerbahçe, Brezilyalı Giuliano’yu renklerine bağladı.

Sarı-lacivertliler, oyuncuyu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı ve dün akşam İstanbul’a getirdi. Fenerbahçe’nin kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro, opsiyon olarak ise 6 milyon Euro ödeyeceği bildirildi.
10
Brezilyalı orta saha, bugün sağlık kontrollerinden geçecek ve pazartesi günü resmi sözleşmeye imza atacak. Fenerbahçe’nin Giuliano pazarlığını sonlandırmak üzere olduğu son günde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Menajerler, piyasayı kızıştırmak için oyuncuyu Trabzonspor’a önerdi. Bordo-mavili kulüp adına Zenit Kulübü’ne bonservis bedeli sorulurken, Rus ekibi, "Biz Fenerbahçe ile anlaştık başka takımla görüşmeyeceğiz" yanıtı verince, menajer oyunu bozuldu. Öte yandan Trabzonsporlu yöneticilerin olaydan haberdar olmadığı, menajerlerin Fenerbahçe’yi zor durumda bırakmak için böyle bir girişimde bulunduğu iddia edildi.

Sabah
11Aykut Kocaman: Hangi formayı giydiğinizi unutmayın
 Aykut Kocaman: Hangi formayı giydiğinizi unutmayın
Teknik direktör Aykut Kocaman, Göztepe maçı öncesi oyuncuları ile yaptığı toplantıda çarpıcı ifadeler kullandı.

Fenerbahçe’nin dünyanın en büyük spor kulübü olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı, "Geçen sene basketbol takımı Avrupa şampiyonu oldu. Yüzme, yelken, kürek, atletizm sayısız uluslararası başarılar ve şampiyonluklar var. Bunun son örneğini Ramil Guliyev bize yaşattı. Lütfen bunun bilincinde olun, ona göre hareket edin. Sizden de bu tip başarılar beklendiğini unutmayın" dedi.
12
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Göztepe maçı öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Kocaman, futbolcularına dünyanın en büyük spor kulübünde olduklarını hatırlattı, bunun bilincine göre hareket etmelerini istedi.

Deneyimli teknik adam özellikle yabancı futbolculara kulübün tüm branşlardaki başarılarından bahsetti. Ardından tüm takıma hitaben yaptığı konuşmada şu çarpıcı ifadeleri kullandı; "Dünyanın en büyük spor kulübündesiniz. Bulunduğunuz kulübün dünyada bir eşi benzeri yok. Geçen sene basketbol takımı Avrupa şampiyon oldu. 2016 Rio’da olimpiyat madalyası kazandı bu takımın sporcusu. Yüzme, yelken, kürek, atletizm sayısız uluslararası başarılar ve şampiyonluklar var. Bunun son örneğini Ramil Guliyev bize yaşattı. En son Usain Bolt’un şampiyon olduğu kategoride dünyanın en iyisi oldu. Lütfen bunun bilincinde olun, ona göre hareket edin. Sizden de bu tip başarılar beklendiğini aklınızdan çıkarmayın. Hangi kulüpte forma giydiğinizi asla unutmayın."

13

Teknik Direktör Aykut Kocaman ayrıca sezonun ilk maçıyla ilgili de beklentilerini aktardı. Geride kalan süreçte oyuncuların çalışma azmi ve disiplinlinden memnun olduğunu belirten deneyimli hoca, takım olma yolunda sonuçların belirleyici olacağını ifade etti.

Oyun anlamında yaşanan değişimin çok önemli olduğunu vurgulayan Kocaman, lige galibiyetle başlamanın kendileri ve taraftar için büyük önem taşıdığının altını çizdi.

Milliyet
14 Göztepe-Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta?
Göztepe-Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta?
70 günlük hasret bitiyor, Fenerbahçe sezonu İzmir’de açıyor. Aykut Kocaman yönetiminde 3 yıllık şampiyonluk hasretine son verip 4. yıldızı takmak isteyen Fenerbahçe, 14 yıl sonra Süper Lig’e dönen Göztepe’ye konuk oluyor.

Valbuena, Nabil Dirar, İsla, Soldado ve Kameni ile kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, Süper Lig’de 2017-2018 sezonunun ilk haftasında yarın ligin yeni ekibi Göztepe ile karşılaşacak. Sezona teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde şampiyonluk parolasıyla giren sarı-lacivertliler, Göztepe’yi mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Fenerbahçe, son 5 sezonun üçünde Süper Lig’e deplasmanda başladı ve bu karşılaşmalarda galibiyet alamadı.

2012-2013 sezonunda lige deplasmanda Elazığspor beraberliği (1-1) ile başlayan sarı-lacivertliler, dış sahada 2013-2014’te Konyaspor’a 3-2, geçen sezon ise Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup olmuştu.
15
Göztepe-Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta?

Göztepe ile Fenerbahçe arasında Bornova Stadı’nda oynanacak karşılaşma, bu akşam saat 21.45’te başlayacak. Müsabakayı, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1’den canlı olarak ekranlara gelmiştir.

Maç seyircisiz oynanacak...

Ev sahibi ekibin cezası nedeniyle Göztepe taraftarı mücadeleyi tribünden izleyemeyecek. Teknik direktör Tamer Tuna yönetimindeki ligin yeni takımı Göztepe de sahasında Fenerbahçe’den puan alarak lige moralli bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Fanatik
16Fenerbahçe kafilesi İzmir’e geldi
 Fenerbahçe kafilesi İzmir’e geldi
Süper Lig’de 2017-2018 sezonu ilk maçında yarın Göztepe’ye konuk olacak Fenerbahçe, İzmir’e geldi.

Özel uçakla Adnan Menderes Havalimanı’na gelen sarı-lacivertli futbolcuları taraftarlar yalnız bırakmadı. Tezahüratlar ve marşlarla söyleyen taraftarlar, bazı futbolculara ve teknik direktör Aykut Kocaman’a çiçek verip, fotoğraf çektirdi.

Taraftarlar, teknik direktör Kocaman’a "Sen bizim kocaman gururumuzsun." şeklinde tezahürat yaptı.
17

Fenerbahçe kafilesi daha sonra kamp yapacağı otele geçti.

Taraftarlar, karşılamada İzmir Valiliğinin yasağı doğrultusunda meşale kullanmadı.

Göztepe-Fenerbahçe karşılaşması yarın saat 21.45’te Bornova Stadı’nda oynanacak.

Fanatik
18 Stoch’tan veda mesajı
Stoch’tan veda mesajı
Fenerbahçe ile yollarını ayırmasının ardından Çekya temsilcisi Slavia Prag ile anlaşan Stoch: "Tüm Fenerbahçe taraftarlarına, 7 yıldan bu yana bana gösterdikleri inanılmaz destekten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bu sevgiyi hissetmek, gerçekten büyük bir zevkti" dedi.

Fenerbahçe ile yollarını ayırmasının ardından Çekya ekibi Slavia Prag ile anlaşan Slovak futbolcu Miroslav Stoch, sarı-lacivertli taraftarlar için veda mesajı yayımladı.

19
Stoch, sosyal medyadaki Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Tüm Fenerbahçe taraftarlarına, 7 yıldan bu yana bana gösterdikleri inanılmaz destekten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bu sevgiyi hissetmek, gerçekten büyük bir zevkti. Şimdi, yeni bir meydan okumaya hazırım. Ama endişelenmeyin, bana yaşattığınız güzel anları hiçbir zaman unutmayacağım. Sizleri tüm kalbimle seviyorum." ifadelerini kullandı.

2010-2011 sezonunda İngiltere’nin Chelsea takımından transfer edilen 27 yaşındaki kanat oyuncusu, Bursaspor’un yanı sıra Yunanistan’ın PAOK ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin El Ain takımlarında kiralık olarak forma giymişti.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...