Fenerbahçe'den ayrılan Stoch neden Slavia Prag'!ı seçtiğini açıkladı

Fenerbahçe'den Slavia Prag'a transfer olan Miroslav Stoch, yeni kulübünün imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'den Slavia Prag'a transfer olan Miroslav Stoch yeni takımının formasını giydi ve imza töreninde açıklamalarda bulundu. 2010 yılında Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için geldiğini açıklayan fakat bu hayalini gerçekleştirmeyen Slovak futbolcu, aynı temennilerini Slavia Prag için de paylaştı.

Fenerbahçe Miroslav Stoch transferinden ne kadar para kazanacak?


Fenerbahçe'de Miroslav Stoch, Çek Cumhuriyeti ekiplerinden Slovia Prag'a transfer oldu. Chelsea takımından 5.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen fakat beklentileri bir türlü karşılayamayan Stoch, Çek futbol ekibi Slovia Prag'a transfer oldu. Fenerbahçe'nin kasasına bu transferden 1 milyon Euro bonservis bedeli girecek.

Fenerbahçe'den Slavia Prag'a transfer olan Stoch'tan açıklama


Stoch, Slavia Prag ile resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra imza töreninde yaptığı açıklamada, "Slavia Prag'ın Şampiyonlar Ligi'nde yer alma ihtimalinin ciddi olması beni cezbetti. Daha önce hiç Şampiyonlar Ligi'nde oynamadım. Burada, Slavia Prag'ı Şampiyonlar Ligi'ne taşımak için yardımcı olacağım ve elinden gelenin en iyisini yapacağım." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den ayrılan Stoch için Slavia Prag'dan açıklama


Fenerbahçe'den ayrılarak Slavia Prag'a transfer olan Miroslav Stoch hakkında Çekya temsilcisinin futbolcusu Jugos şu açıklamaları yaptı:

"SLOVAK MESSİ GELİYOR"

"Bence çok önemli bir transfer yaptık. Stoch bize büyük güç katacaktır. Chelsea'den tanıyorum onu. Ayrıca milli takımdan. Büyük potansiyeli var ama bu zamana kadar ortaya çıkmadı. Bence Slovak Messi'yi aldık."

"HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA"

"Bu sezon daha büyük hedefler peşindeyiz. Kadromuza önemli isimler kattık. Bunların başında Danny geliyor. Şimdi de Stoch! Avrupa'da başarılı olmak için bence son derece önemli takviyeler yaptık. Kadromuz Stoch'un gelişiyle birlikte çok güçlendi."

"STOCH BAŞARILI OLACAKTIR"

Jugos son olarak Stoch hakkında yaptığı açıklamada, "Ben onun başarılı olacağını düşünüyorum. Hızlı ve yetenekli bir oyuncu. Şutlarını zaten biliyoruz. Bize çok katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili son dakika gelişmelerine Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri